HOROR U BOLNICI U PEĆI Telo bebe stavili u mašinu za veš 

U Opštoj bolnici u Peći suspendovano je sedam radnika zbog slučaja mrtvorođene bebe čije je telo, kako navode prištinski mediji, stavljeno u mašinu za pranje veša

Iz tužilaštva su potvrdili da je pokrenuta istraga, a sopstvenu istragu sprovodi i bolnica, prenosi Koha.

Prošle nedelje je u Opštoj bolnici u Peći rođena beba bez znakova života.

Portparol tužilaštva u ovom gradu Škodran Nikići, rekao je za prištinsku Kohu da su nadležni izašli na mesto događaja i započeli uviđaj.

– Slučaj se dogodio prošle nedelje. Tužilac je izašao na lice mesta. U tužilaštvu smo u početnoj fazi istrage i ne možemo da podelimo više informacija zbog osetljivosti slučaja. Tužilac se sastao sa roditeljima bebe i obavestio ih o celom slučaju – izjavio je Nikići.

Portparol policije u ovom regionu, Fadilj Gaši, rekao je prošle nedelje za Kohu da se muškarac žalio policiji nakon što je njegova supruga rodila bebu bez znakova života, dok je bila u osmom mesecu trudnoće. 

Gaši je rekao da su članovi porodice insistirali da se telo bebe preuzme radi sahrane, ali da im je medicinsko osoblje reklo da to ne mogu da učine do sledećeg dana, navodi Koha.

Više drugih prištinskih medija, izvestilo je juče, pozivajući se na svoja saznanja da je nakon porođaja, beživotno telo bebe umotano u čaršav stavljeno u mašinu za pranje veša.

U međuvremenu je stigla potvrda iz bolnice da je sedam radnika suspendovano u vezi sa ovim slučajem i da se sprovode detaljne istrage u vezi sa ovim slučajem.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare