NASTAVLJENO SUĐENJE DARKU ŠARIĆU ZA PRANJE PARA: Jedan okrivljeni se izvinio Pljevljaku, drugi tvrdi da ga je upoznao u sudnici

U Specijalnom sudu u Beogradu juče je iznošenjem odbrane okrivljenih nastavljeno suđenje Darku Šariću i ostalim optuženim za pranje 22 miliona evra, za koje tužilaštvo tvrdi da je novac stečen od prodaje kokaina.

Šarić je svoju odbranu izneo na prethodnom ročištu i tvrdio je „da je svaki cent legalno stekao“, a krivicu su juče negirala još sedmorica optužneih, među kojima i Boban Stoiljković. On je rekao „da je sve pare u životu zaradio na legalan način, a da ih je tako i unosio u zemlju“.

– Tužilac je pomešao pranje para i pravljenje para, jer oboje počinju na slovo P – rekao je Stoiljković i objasnio da je Šarića upoznao u sudnici.

Optuženi Goran Vučković ispričao da su 2013. od njega na silu izvučene informacije i da je iskorišćeno njegovo lečenje od psihičke bolesti dok je bio u pritvoru.

– Nametnuli su mi da sam na benzinskoj pumpi u Vranju viđao Šarića i Kosmajca. Ja se Šariću izvinjavam zbog toga, oni nikada nisu dolazili u Vranje – rekao je Vučković.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare