DUŠKO IVANOVIĆ PRED DUEL SA BRATSKIM KLUBOM: Oni su statistički možda i NAJBOLJA ekipa, KAMPACU će trebati vremena

Trener KK Crvena zvezda, Duško Ivanović, izjavio je da očekuje težak meč protiv Olimpijakosa u četvrtak veče.

Crvena zvezda gostuje u Pireju u četvrtak od 20 časova, u meču 15. kola Evrolige.

Olimpijakos je jedan od najjasnijih kandidata za Fajnal-for. Poznaju se odlično, igraju po automatizmu, sjajni u odbrani, napadu. Statistički su možda i najbolja ekipa dosad. Biće veoma teško. Ovi momci imaju karakter da svaku žele da pobede, pa ćemo videti” rekao je crnogorski stručnjak, a preneo klupski sajt.

Bilo je govora i o stanje Nikole Ivanovića koji već neko vreme pauzira zbog povrede rebara. Prema rečima trenera Ivanovića, Nikoli Ivanoviću biće potrebno još vremena da se vrati u ekipu. Počeo je da trenira intenzivnije, a tokom treninga u utorak uveče vozio je trenažni bicikl u hali Aleksandar Nikolić.

Upitan je nastup Fakunda Kampaca zbog administrativnih problema, ali je Argentinac otputovao sa timom u Grčku.

Kampaco je igrač koji ima puno iskustva, pokazao se u Evroligi, ali nije igrao u poslednje vreme dok je bio u Americi, pa će mu biti potrebno vremena da uhvati ritam. U svakom slučaju, nadamo se da će nam pomoći da ostvarimo zacrtane ciljeve. Biće potrebno vremena da se uklopi. Obično se kaže da je ekipa jaka koliko njen najjači i najslabiji igrač. Videćemo” zaključio je trener crveno-belih, pred duel sa klubom čiji su navijači u bratskim odnosima sa navijačima Zvezde.

Luka Mitrović polako se vraća u ritam nakon povrede oka.

Jedna od najkvalitetnijih ekipa u Evropi, drugu godinu zaredom igraju feonamenalno. Ista baza igrača, dobro se poznaju, znaju i vezanih očiju gde ko stoji. Biće izuzetno teško, čvrsti su u fazi odbrane, pogotovu na domaćem terenu, što pokazuuju i rezultati iz Atine, gde su u prethodnih par kola rešavali pitanje pobednika već u prvom poluvremenu. Znanmo šta nas čeka i spremni ćemo dočekati meč” rekao je Mitrović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare