UDARNA VEST! Uhapšeni za sabotažu u TENT je ovo priznao u policiji, ali je ODBIO POLIGRAF!

Uhapšeni za sabotažu u TENT je priznao da je svesno pritisnuo taster, koji je isključio ventilator čime je ugrozio rad čitavog termobloka, koji je privremeno iskočio iz sistema.

Prema saznanjima Republike, Z.P. koji je pritisnuo dugme i sabotirao rad TENT, priznao je u policiji da je to učinio i vadio se na nemar.

U zavisnosti od istrage, osumnjičenom može da se stavi na teret od nemara na rad, čak do terorizma, jer je na taj način ugrozio energetsku bezbednost čitavog sistema!

– Osumnjičeni za sabotažu TENT, koja je nanela višemilionsku štetu priznao je da je svesno i sa namerom pritisnuo taster. On je na taj način zaustavio rad kotla, odnosno celog bloka, tako da ugalj ne dolazi i nema struje – rekao je izvor Republike i dodao šokantu stvar, koju je Z.P. izneo kao opravdanje:

– To je uradio jer je bio ljut na šefa, koji mu, prema njegovim rečima, nije obezbedio adekvatne uslove za rad, vikao je na njega i tražio da se popne na obezbeđenu skelu – dodao je Republikin sagovornik.

On je po saznanjima Republike, odbio poligraf, verovatno strahujući da će biti upitan da li radi za nekoga, ko ga je instruirao i da li je dobio novac za to što je uradio.

Takođe, osumnjičenom je određeno zadržavanje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare