„ŠTA JE BRE“ Belivuk se iznervirao i kroz zube ZAPRETIO Laliću! Krstio se kad je čuo ovo

Suđenje Veljku Belivuku i ostalim optuženima za sedam ubistava i druga teška krivična dela danas je u Specijalnom sudu proteklo u znaku prepucavanja i prozivki između Marka Miljkovića i okrivljenog svedoka Srđana Lalića.

Marko Miljković je, pre nego što je nastavio sa pitanjima za Lalića, povikao pripadnicima klana da svi izađu za govornicu, jedan po jedan i iznerviraju Lalića.

– Belivuk se krstio kad je Lalić rekao da bi ga Miljković ubio da je imao vremena. Dok je bio za govornicom Belivuk je u jednom momentu kroz zube zapretio Laliću „Šta je bre“, iznervirao se i samo otišao sa govornice – kaže Kurirov sagovornik.

Dok je Srđan Lalić govorio, Belivuk je sve vreme gledao u svog advokata i klimao je glavom. Kada se Lalić prebacio na temu prodaje kokaina, Belivuk je reagovao tako što je odmahivao glavom.

Prethodno je Lalić, tokom unakrsnog ispitivanja, Miljkovića isprozivao da „ne briljira“, a prethodno ga podsetio na slučaj lažnog ubistva. Najpre mu je poručio „koga zavaravaš“, a zatim mu rekao „da danas ne briljira“.

Belivuk je psovao i govorio „j*bem li ti majku“, pre nego što je zatražio reč, a posle čega je prekinut glavni pretres. Pretpostavlja se da je pogrdne reči uputio Laliću.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare