PROKLETSTVO PORODICE RADULOVIĆ! Futa je ostao sam, izgubio je suprugu i DVA NASLEDNIKA, stravična CRNA SUDBINA!

Sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, Milan Laća Radulović preminuo je u svojoj 36. godini. Kako se navodi, njegovo beživotno telo je pronađeno na ulicama Tel Aviva u Izraelu, a sumnja se da je uzrok smrti prekomerna konzumacija nedozvoljenih supstanci, piše Republika.

Njegova majka, Marina, preminula je prošle godine u 67. godini nakon duge i teške bolesti. Njoj je 2018. godine dijagnostikovan maligni tumor dojke, a iako se nije predavala i bila je sinonim za hrabrost, nažalost, bolest je bila jača.

Milan njenu smrt nikada nije preboleo, a čitava porodica Radulović se nikada nije oporavila od stravične tragedije koja ih je zadesila, kada je Miloš Radulović, Laćin brat, 2008. godine pronađen mrtav u porodičnom domu.

Njegovo beživotno telo je pronašla u sobi njegova tadašnja devojka, a kako se navodilo i on je preminuo od prekomerne doze narkotika. Kada je pronađen, bio je modar i ukočen, a lekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt. Marina ovaj ožiljak na srcu nikada nije zalečila. Ona je sahranjena pored njega.

Tužno je što je jednu ovakvu porodicu, porodicu umetnika i neverovatnih hitmejkera je pratila crna sudbina. Aleksandar Futa Radulović izgubio je suprugu i dva sina i nažalost, ostao sam.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare