POSLEDNJI DANI I SATI MILANA RADULOVIĆA LAĆE: Obišao Isusov grob, bio u Nazaretu, postao HADŽIJA, a evo kad ga je Futa očekivao

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je danas preminuo. Kako su preneli domaći mediji, Laća je preminuo u Izraelu, a njegovo telo pronađeno je na ulici.

Kako nam je otac Aleksandar Futa Radulović, skrhan bolom, rekao, da se njegov sin od 12. decembra vodio kao nestalo lice. 

– Ja ništa ne znam još tačno, meni su javili da je nađen na ulici i da je 12. decembra prijavljen kao nestao. Ništa dalje ne znam, izvinite, ne mogu da pričam – rekao je Futa za Kurir.

Inače, pokojni Laća je trebalo da se vrati u Beograd iz izraela juče, na Svetog. Nikolu. Međuti, on se nikom nije javljao danima, posle posete biblioteci prvog izraelskog premijera i još neke znamenitosti. 

Na put u Svetu zemlju je otišao je 2. decembra. Na ovom putu postao je i hadžija, obišao je Hristov grob i druga biblijska mesta koja posećuju hrišćani u ovoj zemlji. Bio je i u Nazaretu, u njemu je Isus, po predanju, proveo detinjstvo. 

Laća je bio i veoma aktivan na društvenim mrežama, gde je tvitovao i objavljivao fotografije sa putovanja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare