OD NJIH SAM NAUČIO SAMO PSOVKE! Ovo je HIT – Kampaco govorio o Jokiću i Dončiću, urnebesnom izjavom je NASMEJAO sve prisutne!

KK Crvena zvezda nedavno je dobio novo, brutalno pojačanje za nastavak sezone.

Na Mali Kalemegdan stigao je proslavljeni argentinski košarkaš, Fakundo Kampaco, koji je sa crno-belima potpisao ugovor do kraja takmičarske sezone 2023-2024.

Iskusni košarkaš danas je prvi put trenirao sa novom ekipom, a novinari su ga nakon treninga upitali o bivšim saigračima, Luki Dončiću i Nikoli Jokiću.

– Naučio sam od njih samo loše reči na srpskom jeziku. Puštali su mi i muziku, samo ne pamtim koji su bili izvođači. Luka mi je pustao slovenačku muziku, Jokić mi je puštao srpsku. Ništa nisam razumeo, ali je veoma lepo slušati je – rekao je Kampaco i potom dodao:

– Oni obojica vole Zvezdu. Jokić mi je više pričao o Beogradu kao najboljem gradu za život. Luka mi je isto objašnjavao, čestitao mi je, želeo je da dođem ovde.

Kampaco je otkrio da nikada nije direktno razgovarao sa čelnicima Real Madrida.

– Nisam direktno pričao sa njima, to je radio moj agent. Menadžer mi je pomogao da se vratim u Evropu, da potpišem i zahvalan sam im na pomoći… Nadam se da ću ostati. Potpisao sam i za sledeću sezonu, pa bih voleo da ostanem – istakao je slavni Argentinac, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare