NI RODIĆA NI GUDELJA NA KRSNOJ SLAVI KOD CECE: Evo ko je sve stigao na Nikoljdan u vilu na Dedinju, a bez njih nije moglo da prođe

Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je krsnu slavu Sveti Nikola, i tom povodom okupila je rodbinu i prijatelje u domu na Dedinju.

Anastasija je želela da izbegne bliceve fotoreportera pri dolasku u porodični dom, a Veljko je užurbano ušao u dom noseći u ruci kesu. Veljkova supuga, Bogdana, uspela je da izbegne novinske ekipe, ali jeAnastasija na Instagramu pokazala kako joj snajka izgleda zanosno u beloj haljini.

Slavsku proslavu u domu poznate pevačice su upriličili i Biljana Spasić, Nebojša Bojović, Biljana Spasić kao i Žika Jakšić koji su se nosili raskošne cvetne aranžmane kao i kese sa poklonima za domaćine. Ni Ivica Dačić, kao ni Dragan Marković Palma i ove godine su našli vreme da ispoštuju Ražnatoviće.

Iako su mnogi očekivali da se na slavi pojavi i Nemanja Gudelj, Anastasijin dečko, on nije stigao na krsnu slavu buduće tašte. Na slavu nisu stigli ni prijatelji iz Holandije, a nisi viđeni ni prijatelji iz Titela ili su uspeli da uteknu novinarskim ekipama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare