MAJA DOSAD PUKLA 20.000 € NA ESTETKE OPERACIJE Usne, vilice, grudi… posle Zadruge 5.000 € daje za OPASAN ZAHVAT! Rizikuje život

Starleta Maja Marinković tokom godina boravka u „Zadruzi“ menjala se kako fizički, tako i psihički. Poznato je da je starleta uložila preko 20.000 evra u fizički izgled, pa je plastičnim operacijama dovela svoje telo, kako mnogi smatraju, do savršenstva.

Usne, vilica, grudi, mačje oči samo su neki od zahvata koje je Marinkovićeva odradila na svom telu.

Međutim, to nije sve, kako saznajemo, Maja planira da posle izlaska iz „Zadruge“ poseti ponovo plastičnog hirurga, kako bi odradila još jednu intervenciju, a u pitanju je silikonski implanti u zadnjicu.

– Maja mi je pričala da je ušla u Zadrugu da zaradi pare, da bi posle mogla da ide kod njenog doktora da joj popravi zadnjicu. Ona je svesna da nema veliku guzu, a oduvek je htela, pa je odlučila da ode to i da reši. Ja sam pokušala da je odgovorim, jer smo svi svesni šta se desilo Tamari Đurić sa tom operacijom, čak joj je ona i pričala sve to, ali videćemo da li će nastaviti sa time i dalje – rekla je Majina drugarica.

– Ona će sigurno morati da izdvoji za to 5.000 evra za ceo taj proces, ali ona ne shvata koliko je to teško da se oporavi posle toga i koliko je sve rizično.

Ovo je potvrdila čak i Maja, koja je tokom boravka u rijalitiju istakla da jedino šta još planira da promeni na sebi jeste zadnjica nakon Zadruge.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare