FOTKE KOJE SU OBIŠLE PLANETU! Neviđena LUDNICA na ulicama Buenos Ajresa, 5 miliona ljudi došlo da pozdravi svetske ŠAMPIONE! FOTO

„Gaučosi“ predvođeni najboljim fudbalerom svih vremena Lionelom Mesijem i selektorom Skalonijem, stigli su kući i oko podneva krenuli otvorenim autobusom u trofejnu paradu duž glavnog grada Argentine.

Danas je proglašen i nacionalni praznik u Argentini, neradan je dan tako da se procenjuje da je na ulice izašlo oko pet miliona ljudi!

Neverovatan doček, teško da bilo koja zemlja može ovako nešto priredi svojim miljenicima. Planirano je da parada potraje oko osam sati, ali se već pri kraju programa nije imalo gde više. Reprezentacija, to jest autobus više nije imao gde da mrdne, pa su u „pomoć“ pozvani i helikopteri.

Predsedništvo Argentine je objavilo kako je pobednički tim bio prisiljen da napusti svoj autobus zbog masovnih gužvi i da su se odlučili za helikoptersku turu oko Buenos Ajresa. Neverovatne slike iz Buenos Ajresa su obišle svet!

Naime, kako prenose mediji u Argentini, Lionel Mesi i saigrači su morali da budu maltene evakuisani, a „pobednički krug“ su „optrčali“ po nebu, što je potvrdio i Enco Fernandez objavivši snimak iz vazduha.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare