BELIVUK ĆE IMATI POTPUNO DRUGAČIJI PRISTUP PREMA LALIĆU! Radulović: Oni imaju drugačiji odnos

O nastavku suđenja Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću voditelji emisije „Puls Srbije“ razgovarali su sa Mladenom Radulovićem, urednikom u Kuriru.

Dojučerašnji saradnici, Miljković i Lalić, tokom komunikacije, očigledno su pokazivali međusobnu netrpeljivost, do te mere da je sudija opomenula optuženog da ne preti svedoku. Miljković je u nekoliko navrata pokušavao da zbuni Lalića, ali mu to nije pošlo za rukom, jer je ovaj delovao čvrsto i, čini se, stajao iza svake svoje reči.

– Svako treba da iznese svoja saznanja. Danas javnost očekuje od njihovog ispitivanja, osporavanje optuženih, a verujem da je odbrana spremala neka trik pitanja da bi ubeđivala sudsko veće da svedok saradnik ne govori istinu – rekao je Radulović.

„Prethodno ročište obeležio je duel svedoka saradnika Srđana Lalića i optuženog Marka Miljkovića. Da li je Miljković na bilo koji način uspeo da diskredituje svedoka saradnika?“

– To je teško proceniti. Jednostavno Miljković je postavljao trik pitanja, pa ga možda uhvatimo nekog u grešci. Znamo da su optuženi za najteža krivična dela, za najmanje sedam ubistava – ispričao je on, ukazujući na ogromnu moć ovih kriminalaca.

Prokomentarisao je aplikacije kojom se kriminalna grupa služila.

– Lalić je više bio na strani IT sektora, praktično bankar klana, a kasnije se ubacio u samu materiju, pa je znao i da potegne nož.- rekao je Radulović koji je sve nazvao zanimljivim jer neće biti tako lako izaći na kraj u sudnici.

– Čeka se saslušanje veštaka, policajca, svi optuženi, a za sada su se izjasnili sa dve reči :“nisam kriv“ – rekao je on, istakavši važnost dokaza i fotografija koje su ključne.

– Sud prvo ispituje svedoke, pa onda sve ostale – rekao je on.

Danas se nastavlja ispitivanje Marka Miljkovića i Srđana Lalića, a kako su naveli voditelji, Veljko Belivuk će biti jedan koji će ispitati Lalića.

– Miljković je pokušao da dominira u samom sudu, da bi našao neku nelogičnost, ali Veljko Belivuk je drugačiji tip ličnosti, pa kažu da je on potpuno mirno sedeo i posmatarao šta je Lalić govorio i mislim da će on imati smiren odnos – rekao je Radulović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare