BAJKA KAKVU NISTE NI SANJALI! Evo šta vas sve očekuje u Beogradu na vodi narednih mesec dana! Ovako nešto se ne propušta!

Rame uz rame sa svetskim metropolama, Beograd priredio „Zimsku bajku“ koja će trajati sve do 15. januara!

Iako još uvek bez snega, Beograd je pre nekoliko dana dobio mesto gde naši sugrađani i posetioci prestonice mogu doživeti pravu zimsku bajku.

U duhu slavlja, darivanja i ljubavi osmišljen je autentični zimski festival koji će trajati sve do 15. januara.

Zimska bajka

Savski park Beograda na vodi pretvoren je u mesto na kome će ljudi svih generacija moći da se zabave, uživaju u muzici, predstavama, dobroj hrani i piću. 


Prostor od skoro 20.000 kvadrata podeljen je u pet zona: „Jelka najlepših želja“, „Magični lavirint“, „Fire pits“, „Klizalište Ledeno carstvo“, „Glavna bina“ i „Wine & dine“.

Scenografija nalik na one iz najlepših dečijih filmova po prvi put je u našem gradu da nas podseti zbog čega su novogodišnji praznici najlepši deo godine. 

U narednih tridesetak dana, pored klizališta na otvorenom, na glavnoj bini nastupaće najbolji muzičari i DJ-evi.

Za najmlađe sugrađane vikendom će na glavnoj bini biti izvođene predstave dečijih pozorišta, a kao posebno iznenađenje dobro poznata glumačka lica čitaće dečije bajke.

Nema sumnje da se najbolja mesta za fotografisanje nalaze baš na Sava Promenadi. Sačuvajte uspomene na odlazeću godinu tako što ćete se uslikati pored crnog oldtajmera sa paketićima na vrhu na samom ulazu u zonu magije.

Nedaleko odatle naići ćete na najlepšu govornicu u Beogradu, a ako ste oduvek želeli sliku pored kamina, ovde je možete napraviti.

Novogodišnji i božićni praznici ne mogu se zamisliti bez jelke. Jedna od najvećih i najlepše okićenih u gradu nalazi se baš ovde. Tu su i Deda Mrazove sanke sa irvasima u kojima vas čeka on lično. 

Oni koji odluče da isprate staru i dočekaju novu godinu baš na ovoj lokaciji, mogu da očekuju spektakularni muzičko – svetlosni performans, vatromet sa najviše zgrade u regionu, dok će na glavnoj bini nastupati Željko Joksimović, Jelena Tomašević i Marko Louis. 


Zimska bajka tu je da nas podseti da čarolija nikad ne prestaje, ma koliko godina da imete. Okupite porodicu i prijatelje i potpuno besplatno zakoračite u svet magije

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare