ANA NIKOLIĆ SLOMLJENA OD TUGE! Pevačica ostala bez velikog prijatelja: Nadam se da će pronaći mir kraj brata i majke „NIJE FER“

Milana Laće Radulovića, nakon tragične vesti o smrti sina Marine Tucaković,estrada je ostala u šoku i ne prestaje da se oprašta od talentovanog tekstopisca i autora.

Oglasila se i Ana Nikolić, sva uznemirena i uzrujana, koja je inače oduvek isticala kako joj je Marina kao druga majka, te ne čudi bol koju oseća, nakon vesti o Laćinoj smrti.

– Laća je bio moj prijatelj, drug, saborac i saradnik. Sin žene koju sam volela kao majku. Žene koja mi je bila kao majka. Bili smo jedno uz drugo u mnogim teškim momentima i vest o njegovoj smrti me je pogodila kao grom iz vedra neba. Ne mogu da verujem da ga više nema, da me neće zvati u dva ujutru, da mi neće slati kilometarske glasovne poruke… Da me neće zasmejavati i nervirati. Bio je talentovan, nadaren poput svog oca i majke. Bio je umetnik, a umetnicima u ovom surovom svetu nije lako. Nadam se da će pronaći mir kraj svog brata i majke za kojima je mnogo patio – rekla je Ana Nikolić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare