SUKOBILI SE „ŠKALJARACI“ I „KAVČANI“! Tukli se ispred kluba u kojem je PEVALA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ! 

Da rat između „kavačkog“ i „škaljaraskog „klana ne prestaje, dokazuje i najnoviji sukob između podmlatka ove dve kriminalne organizacije, koji se dogodio u subotu ispred jednog kluba u Kotoru.

D. Ć.

Kako Informer.rs saznaje, sukob je izbio između Lazara V. (32) sa Cetinja, bliskog „kavačkom klanu“, s jedne strane i Krste T. (20), sina odbeglog „škaljarca“ Vukomana T., i Mateje K. (17), sina ubijenog kotorskog kontroverznog biznismena. Incident se dogodio u blizini jednog kluba, u kojem je te večeri nastupala pevačica Aleksandra Prijović. 

– Krsto T. i Mateja K. su te večeri krenuli na nastup Aleksandre Prijović, a ispred lokala su se sreli sa Lazarom V. Prethodno je Krsto T. parkirao svoj džip „BMV X 6“, nekih 400 metara dalje, a onda su videli kako Lazar V. pljuje na njegov džip i šutira gumu. Posle toga je povikao: „Je**m vas u usta instagramci“ i opsovao Krsti T. oca. Tada su mu prišli Krsto T. i Mateja K., koji je odgurnuo L. V., a on je krenuo na njega. U tom momentu, Krsto T. je udario Lazara V., a Mateja K. je repetirao gasni pištolj i izudarao ga njime kundakom dva puta po glavi. Potom ga je Krsto T. još tri puta udario bokserom u lice, jer mu je L. V. govorio „pi*ko škaljarska“. Dalji sukob je prekinula policija, koja je privela Krstu T. i Mateju K. Posle saslušanja pušteni su kući, a Mateji K. je oduzet gasni pištolj i dva komada municije – kaže za Informer.rs izvor iz Centra javne bezbednosti u Kotoru.

Policija je pretresla stan Krsti T., čiji je otac vlasnik nekoliko klubova u Beogradu i Bosni i Hercegovini.

– Lazaru V. je ukazana lekarska pomoić, a u policiji je izjavio da je Mateja K. ispalio dva hica iz gasnog pištolja i da mu je pretio rečima „ubićemo te kao kera“. Mateja K. je negirao njegove tvrdnje, dok je Lazar V. najavio tužbu protiv njega – navodi izvor Informer.rs. 

Podsetimo, nakon ubistva Jovana Jovice Vukotića (42), 8. septembra u Istanbulu, koje je, kako se sumnja, naručio njegov ljuti neprijatelj Radoje Zvicer, napetost između dva klana ne jenjava.  

Vukotić je sahranjen na groblju Čevo, uz svog oca Veselina Veska Vukotića, dok se Radoje Zvicer nalazi u bekstvu.

U krvavom ratu ova dva klana, koji se 2014. godine, zbog nestanka 300 kilograma kokaina, rascepio na dva dela, poginulo je 60 osoba. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare