JEZIVA PORODIČNA PRIČA HULAGANA IZ OBRENOVCA! Brat mu ubijen, otac se ubio jer ga je ćerka (14) optužila za silovanje 

Interventna jedinica uhapsila je Đ.M. (21) iz Obrenovca zbog sumnje da je prošle nedelje u ovom gradu učestvovao u prebijanju dostavljača brze hrane Nikole D. (27) i pucnjavi na Vukašina M. (24) zvanog Sonko. Rođeni brat Đ.M. ubijen u Obrenovcu 2014. godine, a njihov otac se početkom 2008. obesio u samici Centralnog zatvora jer ga je ćerka optužila da ju je silovao.

Kako je Informer već pisao četvorica huligana su u nedelju 11. decembra nakon sačekuše u centru Obrenovca pretukli Nikolu D. i polupali mu auto, a zatim pucali na njegovog prijatelja Vukašina M. Kako su preneli portali Nikola D. se oko 20.30 dovezao kolima ispred zgrade u kojoj živi njegov drug kako bi mu dostavio hranu. U trenutku kada je Nikola parkirao „ford fijestu“ i izašao iz auta sa paketom hrane, Vukašin je izašao iz zgrade da ga sačeka. Tada su iz zasede istrčali napadači, naoružani palicama. Prvo su napali nesrećnog dostavljača, prebili ga i razlupali mu auto, a zatim je jedan od huligana zapucao na Vukašina, koji je pobegao kada je video šta se dešava. Na mestu napada policija je prilikom uviđaja pronašla četiri čaure. Nakon toga nekoliko patrola Intervente jedinice blokiralo je Obrenovac u potrazi za napadačima, ali to nije urodilo plodom. Međutim dobrim operativnim radom pripadnika ove jedinice ubrzo je identifikovan Đ.M. kao jedan od napadača.

Odsekao sebi prst

Kako su mediji tada pisali Dušan Vujković je bio poznat u Obrenovcu kao prznica, ali i kao pošten čovek. U mladosti, kada ga je jedan prijatelj optužio da je uradio nešto što nije, sam sebi je odsekao mali prst na ruci i bacio ga psima u dvorištu da ga pojedu.

– On se krio u šteku u jednom selu pored Obrenovca. Kuća gde je boravio pripada njegovom poznaniku. Pripadnici Interventne dobili su informaciju od kolega iz Uprave kriminalističke policije da se u toj kući krije osumnjičeni i usledila je munjevita akcija. Nekoliko policajaca na prepad je upalo u kuću i uhapsilo Đ.M. – naglašava dobro obavešteni izvor Informera.
Prema njegovim rečima Đ.M. je od ranije poznat policiji, a potiče iz rasturene porodice.
– Njegov rođeni brat I.M. zvani Gacur ubijen je 07. jula 2014. godine ispred kafića „Kasper“ u centru Obrenovca. Tada je u njega pucao njegov poznanik Z.M. koji je dve nedelje kasnije uhapšen zbog ovog zločina. On je I.M. pogodio u stomak nakon čega je pobegao.

Uhvatili ga na prepad

On se krio u šteku u jednom selu pored Obrenovca. Nekoliko policajaca na prepad je upalo u kuću i uhapsilo Đ.M.

Ovo nije prva tragedija u ovoj porodici. Naime krajem januara 2008. godine Dušan Vujković, zvani Dule Mislođinac, otac Đ.M. i I.M. obesio se u u samici Centralnog zatvora u Beogradu. Kako su mediji tada pisali Vujković je uhapšen nakon što ga je tada četrnaestogodišnja ćerka optužila za silovanje. Šokiran tvrdnjom ćerke, koja ga ja optužila da je godinu dana imao seksualne odnose sa njom, Vujković je samovoljno otišao u obrenovačku stanicu policije. Pred dežurnim istražnim sudijom u potpunosti je negirao delo i tvrdio da mu je „sve namešteno“.

Maloletna ćerka

Kako su mediji tada pisali Vujković je uhapšen nakon što ga je tada četrnaestogodišnja ćerka optužila za silovanje

Sud je, međutim, Vujkoviću odredio pritvor u trajanju od mesec dana i pokrenuo istragu. Samo tri dana nakon što je uhapšen Vujković je izvršio samoubistvo i to tako što je deo odeće vezao o zatvorske rešeteke, a zatim se obesio.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare