GOGA VADI SILIKONE! Pevačica rešila da se odrekne svog zaštitnog znaka: Imam grudi veće čak i od Soraje, doktor kaže da sam REKORDERKA! 

Goga Sekulić je rešila da izvadi silikone! Folk zvezda je zakazala operaciju za kraj januara jer, kako kaže, više neće da ima veće grudi od Soraje Vučelić.

Mnogi misle da upravo Soraja ima najveće poprsje na našoj javnoj sceni, ali Toga tvrdi da je ipak ona rekorderka. Goga za Informer priča da su joj i doktori rekli da je „najsi*atija poznata ličnost“.

Krije kubike

– Jednom sam srela Soraju kod zajedničkog doktora, pa nam je merio obim grudi. Rekao mi je da imam veće grudi od nje – kaže pevačica, koja ipak krije koliko kubika silikona ima u grudima:

– To nije važno, ja sam visoka i smatram da za moju visinu i kilažu nemam ni prevelike, a ni premale grudi. Ipak, rešila sam da izvadim implantate! Moram to da uradim jer me mnogo bole leđa… Operisaću se u Beogradu. Doći će iz Grčke jedan doktor da me operiše. Taj zahvat nije jednostavan i oporavak traje dugo. Doktori kažu da je najbolje da to uradim zimi.

Slušala drugarice

Dok čeka intervenciju, pevačica priznaje šta je sve na sebi korigovala.

– Grudi sam radila iako nije bilo potrebe za tim. Imala sam dobre prirodne grudi, ali eto, drugarice su se operisale jer nisu bile zadovoljne veličinom, pa sam im se i ja pridružila. To je bilo pre desetak godina, zato je došlo vreme i da ih promenim, a usput i da ih smanjim – priča Goga i dodaje da to nije njena jedina estetska intervencija:- Stavljala sam hijaluron u usne i ubrizgala sam botoks u lice, ali malo. Smatram da bi svi trebalo neke sitne stvari na sebi da doteraju!

Neću da operišem želudac

Goga Sekulić kaže ne planira da ide pod nož iako ima višak kilograma:

– Ne planiram da operišem želudac. Ta operacija nije naivna! Bolje da budem debela i srećna majka svom sinu nego mršava i da mi se bore za život kao nekima!

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare