DŽONIĆ PRETIO ŠTRAJKOM GLAĐU, PA POJEO ŽENIN RUČAK?! Evo šta optuženi za zločin u Moravcu radi iza rešetaka

Goran Džonić, prvoosumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Moravca, ponovo se našao u centru pažnje javnosti, kada je otkriveno da su zatvorsku stražari u njegovoj ćeliji pronašli nedozvoljene predmete, a on je, navodno, zbog toga rešaio da otpočne štrajk glađu.

Međutim, kako Kurir saznaje, on ne štrajkuje glađu, a u petak je uredno uzeo hranu koju mu je prilikom posete donela supruga.

– Njemu je supruga bila u petak u poseti. Normalno su pričali, ništa nije ukazivalo na to da Džonić odbija da jede. Uzeo je hranu koja mu je doneta – kaže naš izvor upoznat sa Džonićevim životom iza rešetaka i dodaje:

On podseća da je ponašanje okrivljenog od samog početka čudno.

– Njegovo ponašanje je i na saslušanjima i kasnije bilo jedno nestalno ponašanje. Čas se smejao, čas je plakao, za zločin je optuživao ljude koje ne poznaje. U zatvoru je ranije pretio da će da se ubije, tražio neki specijalni tretman i slično – podseća sagovornik.

Optužnica 

Otac i sin

Trostruko ubistvo u selu Moravac kod Aleksinca dogodilo se u noći između 26. i 27. septembra prošle godine. Kako se sumnja, okrivljeni Goran Džonić je oteo svog brata od tetke Gorana Đokića (57) i njegove ženu Gordanu (56) i ćerku Lidiju (25). Sve troje ih je ubio hicima iz pištolja, a tela je potom spalio i zatrpao u rupi izvan sela. Uhapšen je 20. oktobra, a lisice su tada stavljene i njegovim sinovima Milanu i Stefanu. Posle nekoliko meseci provedenih u pritvoru, sinovi su pušteni, ali se na optužnici za svirep zločin, pored prvookrivljenog Gorana, našao i njegov sin Stefan, koji se sumnjiči da mu je pomagao.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare