NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 26. DECEMBRA! Jupiter u Ovnu – Škorpije ne treba da potpisuju UGOVOR, Strelčevi na brzinu ulaze u novu VEZU, a evo ko će imati NAJVIŠE SREĆE 

Nedelja koja je pred nama je zanimljiva jer Jupiter, planeta sreće, ulazi u Ovna gde će se zadržati do 16. maja 2023. godine. Počinje dominacija Ovnova, a ovaj uticaj će osetiti Strelčevi, Lavovi, Blizanci i Vodolije. Sve važne razgovore treba da obavite do kraja sedmice, jer retrogradni Merkur gazi od 29. decembra, koji će početi sve da usporava

OVAN

Posao – Zbog Merkura i Venera u Jarcu u kombinaciji sa retrogradnim Marsom, osećate sve veći umor i teško vam je na poslu bilo kako da se koncentrišete. Sve važne odluke i obaveze treba da ostavite za januar, ako je ikako moguće. Naredne nedelje očekuje nas važan astrološki momenat, a to je ulazak Jupitera u vaš znak, pa znajte da će sreća biti na vašoj strani od 20. decembra.

Ljubav – Pokušavate da spojite poslovno i privatno zbog Venere u Jarcu, ali uviđate da je neko u vašem odnosu itekako proračunat. Partner ima velika očekivanja od vas, a trenutno niste u stanju da ispunjavate te zahteve. Ako ste slobodni, sve češče ćete razmišljati o osobi sa posla.

Zdravlje – Lošije.

BIK

Posao  – Venera u Jarcu donosi vam mogućnost za putovanje. Isto tako imate mogućnost da naučite nešto novo o poslu koji radite. Poslovna situacija će vam biti lakša u narednoj nedelji. S novcem slabije stojite jer očekujete isplatu koja kasni duže vreme. Taj trend će da potraje još do kraja ove godine, a onda se sve menja. Nije dobar momenat za promenu posla. 

Ljubav – Retrogradni Mars vam stvara osećaj kaskanja u mestu, kada je ljubav u pitanju. Vi ste raspoloženi za pokret i putovanja, a partner samo za razgovore. Zbog toga nema napretka, ali bi bila najveća greška da se raspravljate. Obnavljanje stare veze nije rešenje pred Novu godinu.

Zdravlje – Bolje.

BLIZNACI

Posao  Venera i Merkur u osmom polju ukazuju na bolji period za rešavanje pitanje nasledstva. Ipak, retrogradan je Mars u vašem znaku, pa na poslu sve ide traljavo, a najteže vam pada to što ne vidite perspektivu. Imate potrebu za velikim promenama, ali zapamtite da sada nije trenutak za tako nešto. Probajte da ne ulazite u diskusije sa kolegama. Na poslu dobijate razna obećanja koja vam deluju lažna, a to sve zbog retrogradnog Marsa.

Ljubav – Spremite se za ulazak Jupiter u Ovna jer će partner očekivati znatno više od vas u narednom periodu. Bićete pozvani na razna druženja, a upravo iz jednog prijateljstva i može da vam se dogodi ljubav. Mnogi pripadnici vašeg znaka u ovom periodu mogu da unazade odnose sa voljenim osobama pogrešnim rečima.

Zdravlje – Slabije.

RAK

Posao – Imate velika očekivanja od nekog poslovnog projekta, a tiču se novca. Međutim, mnogo toga vam obećavaju, a to se odlaže. Nedelja koja je pred vama je dobra da se iskoristi za promovisanje posla koji radite ili ako se bavite nekim proizvodima. Komunikacija na poslu je nestabilna, a to je iz razloga što svako sebi daje za pravo da vas savetuje u bilo kom pogledu.

Ljubav – Privlačne su vam osobe koje su ostvarene i poznate u svom poslu. Takvo poznanstvo može da vam bude zanimljivo. Želite otvorenije da govorite o svojim osećanjima iako nije dobar period za nove početke u ljubavi.

Zdravlje – Dobro.

LAV

Posao – Planete u šestom polju donose vam puno obaveza ali i priliku za honorarni posao. Iznenada ćete čuti za mogučnost koja može da vam donese dodatnu zaradu. U dobrom ste periodu, pa možete da budete kreativni na poslu. Prijatelj sa kojim ste nekada sarađivali takođe može da vam da poslovni predlog.

Ljubav – Venera u šestom polju donosi vam flert na poslu. Spremite se za nova poznanstva preko interneta. Iznenada vas očekuju preokreti i određeni ljudi će se pojavljivati neočekivano. Biće vam privlačne osobe zemljanog znaka.

Zdravlje – Dobro.

DEVICA

Posao – Merkur i Venera u Jarcu vam odgovraju, pa ste raspoloženi za svaki vid kontakta. Na poslu lakše završavate obaveze uprokos retrogradnom Marsu koji vam stvara konfuzije. Mnogi veliki planovi nisu realizovani u vreme kada su trebali da se ostvare, već čekaju januar 2023. godine. Naredna nedelja biće vam lakša nego prethodna.

Ljubav – Venera u Jarcu ukazuje da ljubav kuca na vaša vrata. Imaćete više od jedne prilike za romansu. Nemojte da dozvolite da vas situacije na poslu ometu da se ne zabavljate. Imaćete puno poziva za zabave i očekujte žurku. Na mestima javnog tipa imate veće šansa za nova poznanstva.

Zdravlje – Dobro.

VAGA

Posao – Venera u Jarcu donosi vam uspeh u poslu sa nekretninama. Nije isključeno da razmišljate o realizaciji samostalnog biznisa. Nije dobar period za finansije, tako da treba da pazite u šta ulažete novac. Ukoliko imate nešto važno da dogovrite probajte do kraja nedelje jer onda kreće retrogradni Merkur koji će sve dodatno da otežana.

Ljubav – Retrogradni Mars ne donosi vam pomak na ljubavnom planu. Javljaju vam se osobe iz prošlosti, a vama treba nešto stabilno. Nije dobar momenat za početak nove romanse jer je osoba do koje vam je stalo neodlučna i stalno menja mišljenje. Ne vraćajate se na staru romansu.

Zdravlje – Kostobolja.

ŠKORPIJA

Posao – Naglašeno treće polje donosi vam puno poziva i razgovora. Nije isključeno da ćete imati važan pregovor o poslu. Ipak budite oprezni do pred kraj januara šta potpisujete, jer nije dobar period. Moguće je kraće putovanje. Imate veliku moć ubeđivanja u ovom periodu, koju možete da iskoristite u svoju korist.

Ljubav – Venera u trećem polju donosi vam flert preko poruka. Neko će uspeti da vas osvoji lepim rečima. Očekujete poziv iz prošlosti, ali ti razgovori neće voditii ničemu. Razgovori o prošlosti neće vas odvesti napred. Jarčevi će vam biti privlačni.

Zdravlje – Dobro.

STRELAC

Posao – Finansije su vam prioritet u narednim danima. Imaćete mogućnost da zaradite dodatni novac od honorarnog posla, ali i da dobijete vredne poklone. Ukoliko treba da realizujete važan projekat, to treba da rešite do kraja nedelje, jer će Merkur od 29. decembra da uspori realizaciju planova. Od Jarca možete da očekujete novu poslovnu ponudu.

Ljubav – Venera u Jarcu čini vas proračunatim, pa previše kalkulišete u ljubavi. Javljaju vam se osobe iz prošlosti, ali vas to ne zanima. Zamaruju vas dugački razgovovori koji ne vode ničemu, jer želite konkretne poteze u ljubavi. Jupiter ulazu u vaše peto polje, pa na brzinu možete da rešite da uđete u novu romansu.

Zdravlje – Bolje.

JARAC

Posao – Iskoristite narednu nedelju da završite preostale obaveze, jer kad Merkur krene retrogradno 29. decembra, poslovna situacija će stagnirati do 19. januara 2023. godine. Venera i Merkur daju vam harizmu i posvećenost, pa sa lakoćom završavate sve obaveze. U ovom periodu možete da pokažete svoje kreativne potencijale. Komunikacija na poslu nije sjajna, ali se potrudite da ne ulazite u rasprave.

Ljubav – Venera u vašem znaku daje vam priliku da se zaljubite. Bićete neodoljivi za osobe suprotnog pola i lako ćete zavesti bilo koga ko vam se dopada. Ukoliko ste mislili da vfam je zimski period monoton, ovaj period će vas uveriti u suprotno.

Zdravlje – Dobro.

VODOLIJA

Posao –  – Planete u Jarcu čine vas nesigurnim, pa se borite sa sopstvenim strahovima i na poslu. Ulazak Jupitera u Ovna 20. decembra donosi vam dinamičnu komunikaciju i više susreta. Moguće je kraće putovanje. Zbog retrogradnog Marsa na polju karijere ništa ne ide po planu, nego kao i svi ostali znakovi morate da čekate januar 2023. godine.

Ljubav – Venera u Jarcu donosi vam tajnu ljubav, ali i poziv iz prošlosti. Nije isključeno da sve češće razmišljate o nekome ko je na neki način zauzet. To nije toliko dobra opcija, ali će vam biti privlačne osobe koje su vam na neki način zabranjene.

Zdravlje – Psihosomatski problemi.

RIBE

Posao – Ulazak u sezonu Jarca vam odgovara, pa možete da ostavrite svoja očekivanja i to putem uticajnih prijatelja. Imaćete veću podršku za bilo kakve poslovne poduhvate. Jupiter ulazi u Ovna i donosi vam poboljšanje finansijske situacije. Stiže novac koji je kasnio.

Ljubav – Merkur u Jarcu donosi vam situaciju u kojoj mešate ljubav i prijateljstvo. Neko sa kim se družite će konačno pokazati svoja prava osećanja prema vama. Naredna nedelja je bolja za za početak nove romanse nego prethodna. 

Zdravlje – Poboljšanje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare