TEŠKO JE PROBUDITI SE U POLA PET I NE SASTAVLJATI KRAJ S KRAJEM! Legendarna konferencija Mihajlovića koja se i danas pamti (VIDEO)

Nakon teške borbe sa leukemijom, juče je preminuo Siniša Mihajlović, jedan od najvećih jugoslovenskih i srpskih fudbalera kojeg su obožavali navijači širom sveta.

Mihajlović je ostavio veliki trag u svetu fudbala, prvo u Srbiji, zatim u Italiji.

Vojvodina, Crvena zvezda, Roma, Sampdorija, Lacio i Inter kada je reč u igračim danima, a zatim je trenersku karijeru počeo kao pomoćnik u Interu, da bi nakon toga redom imao ulogu šefa stručnog štaba u Bolonji, Kataniji, Fiorentini, reprezentaciji Srbije, Sampdorije, Milana, Torina i Bolonje.

Uvek je govorio ono što misli i to je jedan od razloga zbog kojeg su ga voleli gde god da je bio.

Među trenucima po kojima ćemo pamtiti Mihajlovića, nalazi se i odgovor italijanskom novinaru sa jedne konferencije za medije.

Siniša je 2016. godine vodio Torino, a nakon utakmice protiv Fiorentine dobio je pitanje o mladom kapitenu Marku Benasiju.

– Možete li da kažete koju reč o Benasiju? Mislim da nije lako nositi kapitensku traku sa 22 godine – upitao je novinar.

– Ne. Nije lako probuditi se u 4.30 i otići na posao u 6, raditi ceo dan i ne sastavljati kraj s krajem. To nije lako. Benasiju ovo mora da predstavlja zadovoljstvo, on mora da bude srećan i ponosan. Sa 22 godine igra za Torino, kapiten je i čak je davao golove jer je srećnik kao i svi mi koji radimo ovaj posao – odgovorio je Mihajlović, piše Kurir.

Njegove reči i lekcija novinaru i dalje se pamte.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare