LETE EVRI! ANDREANA ČEKIĆ OKITILA ZORANU SIKTER! Stotkama koleginici napunila ruke! Evo koja ju je pesma posebno POGODILA

Andreana Čekić oduvek je bila široke ruke, pa i kada je reč o njenim kolegama. Ona je još jednom dokazala da je veliki džek, pa se hvata za novac i kada ne peva. Pevačica je poznata kao neko ko ne štedi na slavljima, pa je tako i sinoć na jednoj proslavi u Šapcu maloletnoj koleginici Zorani Mićanović napunila ruke evrima.

Zorana Micanović, Andreana Čekić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Sedamnaestogodišnja Zorana je u jednom momentu zapevala svoj hit „Sikter“, što se starijoj zvezdi „Granda“ baš dopalo pa se uhvatila za novčanice i davala ih Mićanovićki. Stotkama joj je napunila ruke, a sve je to i snimala i postavila na Instagram uz opis:

– Familijo moja, sestro moja!

nače, sedamnaestogodišnja Zorana, za samo godinu i po dana na estradi, uz pomoć Aleksandra Milića Milija, svog mentora iz takmičenja „Zvezde Granda“, uspela je da postane jedna od traženijih pevačica. Ona je rasprodata mesecima unapred, a postala je i, kako kažu neke njene kolege, lepak za bakšiš. Neki gosti na slavljima čak i ne razmišljaju koliko joj daju, a jedna od njih je sigurno i Andreana, koja je na ovoj proslavi bila jedna od veselijih i cele noći nije stala s igranjem.

Takođe, Zoranu su i prozvali novom kraljicom bakšiša, a ona toliko zarađuje da je već odlučila da kupi stan u Beogradu, a posle i otvori tati frizerski salon, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare