JAMI JE BILA ŽRTVA FIZIČKOG NASILJA! Pevačica otvoreno o maltretiranju koje je proživela: Deca su bila ljubomorna zbog mog uspeha!

Pevačica Jasna Milenković Jami pričala je otvoreno o nasilju koje je proživljavala u školi.

Ona je bila veoma uspešna gimnastičarka, a deca su je gledala sa prezirom ljubomore, pa su je maltretirali fizički i psihički.

Upravo je o tome pričala u „Pulsu Srbije“ kod voditelja Ivana Gajića, spomenuvši da su to proizvodi roditelja, nego da oni često žmure i delikvenciju guraju pod tepih, piše Kurir.

– Imala sam probleme u osnovnoj školi, jer je cela ustanova bila okićena mojim slikama, pošto sam u mladosti bila četvorostruka prvakinja države i izvanredna gimnastičarka. Deca su jako surova, a kada su takvi onda su pravi sadisti. To je ljubomora, ne mogu da podnesu da je neko u njihovoj glavi iznad njih. Trpela sam i fizičko i psihičko nasilje u školi. Doduše, nisu deca kriva, iza svakog lošeg deteta stoji roditelj – rekla je Jami, pa nastavila:

– Moraju da se uvedu strožije kazne. Mi možda imamo dobar zakon, ali nema ko da ga sprovodi. Definitivno mora da se radi na tome, jer je već otišlo mnogo daleko i da su deca ugrožena. Niko se ne bavi sa njima u smislu prave zaštite, uvek to pravdaju sa dečijim vragolijama. Kakve vragolije, od malena se vidi ko će biti delikvent, ali se žmuri i gura to pod tepih.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare