EKSPLODIRAO AKVARIJUM VISOK 16 METARA U BERLINU Milion litara vode i 1.500 različitih riba završilo na ulici! /VIDEO/

Ogroman akvarijum visok 16 m metara u kome se nalazilo 1.500 različitih vrsta riba eksplodirao je u jednom berlinskom hotelu, posle čega se milion litara vode i ribe koje su bile u njemu se slivao niz ulicu.

pomenuti incident dogodsio se oko 6 sati ujutro u holu hotela Radison blu, kada je ueksplodirao izennada akvarijum, a milion litara vode i 1.500 riba završilo u podrumu hotela, a onda i na ulici.

Kako je saopštila berlinska policija dve osobe su povređene od stakla posle eksplozije akavarijuma.

Ovaj akvarijum sa 16 metara visine, 11,5 m prečnika bio je najveći samostojeći akvarijum na svetu. Za 19 evra posetioci su mogli da prođu lifrom kroz milion litarski akavarijum i da se dive populaciji od 1.500 riba, od kojih je 100 bilo različitih vrsta.

kako Bild javlja uzrok eksplozije akvaruijuma je zamor materijala. Inače ovaj avkvarijum u hotelu je otvoren letos posle 2,5 godine renoviranja, a troškovi obnove koštali su 2,6 miliona evra. Obnovljeni su na akvarijum silikonski zaptivci i bazen je temeljito oštećen.

„Rano ujutro oko 6 sati čuo sam ogromnu eksploziju, grmljavinu. Nisam razumeo šta se desilo, Video sa akvarijum razoren. Sve je bilo poplavljeno vodom“.

Berlinska vatrogasna brigada saopštila je da su svi gosti morali da napuste hotel.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare