EKSKLUZIVNO! EVO GDE SE KRIJE LUKA BOJOVIĆ! Noću obilazio grobove najmilijih, supruga Barbara sa decom tajno stigla u Srbiju!

Šef „Zemunaca“ na tajnoj lokaciji boravi sa svojom porodicom.

Kao bomba odjeknula je vest o tome da se šef „Zemunaca“ Luka Bojović vratio u Srbiju. On je deportovan iz Španije 30. novembra tokom noći i od tada uspešno izbegava susret sa medijima, a oči javnosti uprte su u potencijalna mesta na koje bi mogao otići Bojović. 

Danima su svi pokušavali da mu uđu u trag nadzirući grobove njegovih najbližih, brata, kuma i saradnika, ali je bilo očigledno da se Bojović „pritajio“, a kako Republika ekskluzivno saznaje, on više nije u Beogradu.

– Čim je sleteo u Srbiju, Luka je bio svestan medijske pompe koja će ga pratiti, a budući da je odležao deset godina u zatvoru u Španiji, sve što mu je trebalo je mir i da bude sa porodicom. Zbog toga je njegova žena Barbara već nakon nekoliko dana sa troje njihove dece stigla u Srbiju i našla se sa Bojovićem – navodi izvor blizak Bojovićima za Republiku.

Kako dalje objašnjava naš sagovornik ovaj susret bio je sve što je Luka želeo od dolaska u Srbiju.

– Poznato je da je Luka uhvaćen baš zato što nije mogao da se odvoji od Barbare, i sada kada je konačno izašao iz zatvora ne postoji prepreka njihovom odnosu. On lično je izrazio želju da što pre dođe sa decom kako bi proveo vreme sa njima. I dalje je u Srbiji, ali na nepoznatoj lokaciji van Beograda, a noću je posećivao grobove brata, kuma i oca, kako ga niko ne bi video – navodi sagovornik Republike.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare