VESNA DEDIĆ SUROVO O ODNOSU SA SANJOM MARINKOVIĆ! Priznala da joj NIKADA neće OPROSTITI!

Vesna Dedić progovorila o odnosu i prijateljstvom sa Sanjom Marinković.

Kraj godine se bliži, a za Vesnu Dedić je ova 2022. godina veoma uspešna, te se ona sada osvrnula na brojne trenutke koji su je rastužili, ali i razveselili, kao i na odnose sa bivšim prijateljima i ljubavima.

– Najružniji događaj iz ove godine je rat Rusija-Ukrajina. To je ono što će obeležiti naše živote bar za jedan duži period. A najlepši događaji su svi oni iz privatnog života. Meni su moji privatni bili toliko jaki i toliko lepi, da im se još radujem – počela je Vesna i otkrila da li poštuje novogodišnju tradiciju:

– Volim da se ljubim u ponoć. Nekad imam s kim da se ljubim, a nekad nemam. Ali uvek mi je lepša godina kad se ljubim u ponoć.

Vesna je nedavno promenila i televiziju na kojoj je.

– Za skoro 30 godina radnog staža sam promenila pet televizija, pet puta sam davala otkaz. Nikad meni niko nije dao otkaz, svaki put sam ja dala. I ja volim taj svoj osećaj kada prepoznam da ja nešto više ne mogu, da ja nešto više ne želim i da sam dovoljno hrabra da počnem od nule. Osećaj je dobar, jer svakom novinaru daje jedan početnički adrenalin – priča ona i otkriva da je ipak imala dozu straha:

– Plaši me sve. I borba za egzistenciju i da će nešto propasti, da nisam dobro odlučila, ali život bi bio dosadan da ne rizikuješ. Znam mnogo više ljudi koji su propali u životu zato što nisu imali hrabrosti. Moje hrabre odluke su me češće dovodile do nekih lepših vremena, nego što sam platila cenu. Platila sam neke, ali dobro.

Poznato je da su ona i voditeljka Sanja Marinković bile nerazdvojne prijateljice, a da je to prijateljstvo iznenada puklo. Ona je sada otkrila da li ima mogućnosti da nekim ljudima iz prošlosti oprosti, ali i Sanji.

– Nikada. To se bar za mene zna i ko god je čitao moje romane, ko god me prati na Instagramu ili je pročitao moj intervju, ja se ne vraćam ni bivšim frajerima, ni bivšim prijateljima, ni bivšim ljubavnicima. Prosto, ja sam neko ko je napisao roman “Ne gledaj preko ramena”, tako da mi je stvarno teško da pogledam preko ramena, čak i kad flertujem. I kad flertujem ja gledam pravo u oči – kaže Vesna za Objektiv.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare