VELJA ILIĆ SE OGLASIO POSLE NESREĆE: Skela ispod mene se srušila, pao sam sa 3,5 metara visine, MISLIO SAM DA SAM SE SAV POLOMIO! 

Bivši gradonačelnik Čačka i predsednik Nove Srbije, Velimir Ilić povređen je u dvorištu svoje kuće, kada je pao sa visine od nekoliko metara. On je odmah prebačen u Opštu bolnicu u Čačku.

– Montirao sam nešto na kući u Čačku i pod teškim teretom skela ispod mene se srušila. Sa tri i po metra visine pao sam na zemlju. Zajedno sa mnom popadalo je i to silno gvožđe, ali na sreću ništa od toga nije završilo na meni – kaže Velimir Ilić , piše Danas.

Na pitanje kakve je povrede zadobio, kaže da je mislio da se sav polomio, ali na sreću ništa nije slomljeno.

– Poprilično sam ugruvan. Lekari su su dali taerapiju i rekli da moram da mirujem i da ležim u bolnici bar pet dana. Međutim, na sopstveni zahtev pušten sam kući.

Slava mi je ovih dana, Sveti Nikola, a ne bih da je obeležim u bolničkoj postelji. S obzirom da mi je bolnica blizu, ići ću u dnevnu bolnicu, po terapiju – objašnjava Ilić, koji zbog povreda teško govori.

Napominje da je i njemu čudno što je nakon takvog pada, sa tolike visine, ostao čitav, bez ijednog polomljenog rebra i drugih naprslina.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare