„SVAKE NOĆI BIO SAM MRTAV PIJAN“ Vuku Mobu propali biznisi zbog ovoga, krenuo da tone, čak 3 PUTA završio u POLICIJI

Vuk Mob je pokušao da se oproba i u modi i u ugostiteljstvu. Pokrenuo je liniju svojih trenerki, a onda i otvorio lokal. Međutim, biznis van muzike mu je propao, a sada je i priznao zašto.

– Sa trenerkama se desilo to da nisam ozbiljno shvatao taj deo svog posla jer nisam imao saradnike na koje sam mogao da se oslonim, ali nikad se ne zna. Sad smo osnovali firmu koja se bavi sa više raznih grana pa se možda vratimo i trenerkama – rekao je Vuk Mob, prenosi Kurir.

Kako je dodao, ni biznis u ugostiteljstvu nije bio najbolje rešenje za njega, budući da nije mogao da prestane da pije.

– Nemam živaca za ugostiteljstvo, odustao sam od toga. Kada sam u lokalu, treba da ispoštujueš svakoga ko dođe zbog tebe, sa svakim treba da nazdraviš, na kraju noći ja mrtav majci od silnog nazdravljanja, a sutra treba da imam dva treninga dnevno. Ne ide jedno sa drugim tako da, držim se nastupa za sad.

Na pitanje da li ga je nekad policija zaustavila kada je „mrtav majci“ kako kaže, on odgovara:

– Tri puta sam prespavao u policiji zbog alkohola. Dva puta je to bilo normalno, a treći put sam pokušao da bežim i nije se slavno završilo, to je bilo pre tri, četiri godine. Najviše koliko sam naduvao je bilo 0.8 promila alkohola u krvi.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare