PROVOKACIJA! Albanka poručila Maji Berović:“Da sam se ja pitala Srbija ne bi dobila moj hit!“ 

Popularana pevačica, Maja Berović posle porodiljskog odsustva nedavno se vratila na scenu sa popularnom pesmom „Ale, ale“, koja je za kratko vreme postala hit, a senku na ceo projekat bacila je činjenica da je atraktivna plavuša obradila albansku pesmu.

Naime, pod potpuno istim nazivom hit, izvodi pevačica Džensila, jedna od najvećih zvezda u Albaniji, a objavila je na svom Jutjub kanalu krajem aprila ove godine. 
Ovo nije smetalo Berovićkinoj publici, koja je u kratkom vremenskom periodu pogledala pola miliona puta video-snimak u kojem ona najavljuje ovu pesmu i „veliki povratak“, a svojim spotom i snimcima zapalila je društvene mreže. 

Međutim, Džensili se nikako ne sviđa što je njena pesma završila kod jedne srpske pevačice, pa je svoju ogorčenost podelila sa pratiocima na Instagramu.

Ona je istakla da ne bi dozvolila da se pesma prepeva da je znala da će to da uradi njena koleginica iz Srbije. 

 Imala sam mnogo komentara na pesmu „Ale, ale“, koju je u srpskoj verziji objavio drugi „umetnik“ (pevač, prim. aut.). Obaveštavam javnost i svoje pratioce da nemam nikakva autorska prava nad ovom pesmom, osim onlajn korišćenja projekta moje objavljene verzije! Pesmu nisam ja prodala i nisam bila svesna ove činjenice! P. S. Da se ja ili moja produkcija pitamo, Srbija ili srpski umetnik bi bio na dnu liste da im se proda pesma – završila je svoj komentar Džensila, koja je objavila i skrinšot iz Majinog spota, zbog čega je dobila mnoštvo pozitivnih komentara svojih pratilaca, prenosi Republika.

UDARNA VEST.rs



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare