POGLEDAJTE SLIKU KOJA JE NAPRAVILA HAOS NA MUNDIJALU: Na njoj je i čuveni Dejo Savićević, a o ovoj reakciji BRUJI PLANETA (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Francuske namučila se kako bi došla do pobede rezultatom 2:0 protiv Maroka u polufinalu Svetskog prvenstva, a pobeda aktuelnog prvaka sveta nije se dopala svim ljubiteljima fudbala.

Na ulicama u Francuskoj je došlo do sukoba, a u Monpeljeu je jedan dečak (13) izgubio život.

Maroko će u subotu od 16 časova igrati protiv Hrvatske utakmicu za treće mesto na Mundijalu, dok će Francuska dan kasnije igrati za trofej protiv Argentine.

A nakon trijumfa Francuza u polufinalu, društvenim mrežama kruži jedna fotografija koja je nastala na stadionu Al Bajt u Kataru.

Na njoj se u prvom redu (sa desne na levu stranu) nalaze Noel le Grae, predsednik FS Francuske, Emanuel Makron, predsednik Francuske, Đani Infantino, predsednik FIFA i Hamad bin Kalifa Al-Tani, predsednik FS Katara.

Na toj fotografiji Makron proslavlja uzdignutim pesnicama, a ljubitelji fudbala masovno komentarišu izraz lica Infantina.

Čelnik svetske kuće fudbala deluje potpuno nezainteresovano, što je dalo povoda da se pojave razni komentari na njegov račun.

Mnogi se pitaju, ali mnogi i nagađanjem pokušavaju da odgonetnu šta je prolazilo kroz glavu Infantina dok je Makron slavio zajedno sa ostalim Francuzima.

Zanimljivo je da je u kadar u pozadini upao i čuveni Dejan Savićević, predsednik FS Crne Gore i legendarni jugoslovenski i crnogorski fudbaler koji je utakmicu pratio iz svečane lože.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare