SKANDAL! BEBICA PLJUNUO MILJANU U FACU ZBOG PREVARE, PA BEŽI IZ ZADRUGE! Nišlijka DOŽIVELA POMRAČENJE! Išutirala ga iz sve snage 

Zadrugar Nenad Macanović Bebica definitivno je stavio tačku na ljubavnu vezu sa Miljanom Kulić, i to na veoma buran način.

Naime, Miljana Kulić je iskoristila zadatak „sudbinske lisice“, odnosno to što je vezana za bivšeg partnera Lazara Čolića Zolu, da ga sočno poljubi tokom razgovora sa Drvetom mudrosti.

Lazar je pokušao da izvadi situaciju govoreći da se Miljani nisu probudile stare emocije prema njemu što je Kulićevu dovelo do suza.

Kada je Nenad Macanović Bebica saznao za ono što se odigralo na svega nekoliko metara od njega on se brže-bolje uputio ka spavaćoj sobi gde je njegova partnerka delila postelju sa Čolićem.

– Sa mnom si završila za sva vremena! – brecnuo se Macanović na Miljanu na šta mu je ona odgovorila nekolicinom udaraca nogom po celom telu.

Nemoćan da izađe na kraj sa njom, Bebica je pljunuo Kulićevu u lice i napustio spavaću sobu.

– Pljunuo me je u facu! – zaurlala je zadrugarka, a Zola je dao sve od sebe da je smiri.

U naletu besa Nenad je kroz apartman u kom spava mali Željko, Miljanin sin, pobegao iz „Zadruge“, ali kako mu ovo nije prvi put da se zaključiti da će biti vraćen na imanje nakon razgovora sa produkcijom.

Podsetimo, ljubav Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole je obeležila nekoliko sezona rijaliti šou-programa „Zadruga“, pre nego što je temperamentna Nišlijka uplovila u vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare