OVO JE ISTINA O ODNOSU DŽEJLE I MARIJE ŠERIFOVIĆ: Laknulo mi je kad je Marija rekla DA! Pevačica samo NJU sluša

Da su Džejla Ramović i Marija Šerifovićveoma bliske to i vrapci na grani znaju. Dve pevačice, neosporno i izuzetno talentovane započele su saradnju 2018. Bosansko-hercegovačka lepotica te godine prijavila se za takmičenje „Zvezde Granda“, a spletom okolnosti baš Marija ju je uzela u svoj tim.

Iz godinu dana dugog rada i druženja izrodila se Džejlina pobeda, ali i blisko prijateljstvo između nje i Šerifovićke, koje su mediji jedno vreme nazivali i drugim imenima.

Odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović tumačen je vrlo često kao ljubavni, a mada su obe demantovale emotivnu vezu, javnost nije prestala da sumnja da među pop pevačicama ima nečeg većeg i višeg od drugarstva. Ispostavilo se, sumnje su bile bez ikakvog osnova.

Koliko god da je kasnije Džejla napredovala, iza sebe ima i jedan hit „Ruine“, novu pesmu „Sparta“ koja već ima preko dva miliona pregleda i vrlo posećene nastupe, tabloidi je i dalje spominju u iskonstruisanim pričama o romansi s Marijom.

Uprkos spekulacijama na tu temu odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović nikada nije poljuljan. Džejla i dalje Mariju smatra svojim najboljim savetodavcem, te ne čudi što je njeno ime zatražila i povodom nove pesme i spota koji je sa sestrama snimila na Islandu.

– Marija je pre svih videla novi spot i čula pesmu. Kada je ona rekla da je ovo odlično, svi smo bili srećni i eto. Od nje smo dobili amin – kazala je Džejla, koja je, što je možda još važnije, od publike dobila zeleno svetlo i milionske preglede, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare