DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 14. DECEMBAR! Blizancima se dopada osoba iz INOSTRANSTVA, Device zauzimaju LIDERSKU poziciju na poslu, a evo kome STIŽU PARE 

Pred nama je uzbudljiv astrološki dan jer su Merkur i Venera u Jarcu, a uskoro Jupiter ulazi u Ovna, pa nas očekuje više iznenađenja na svim poljima

OVAN

LJUBAV: Možete imati površan flert, kao i komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Moguć priliv novca, pogotovo ako već očekujete da dobijete neki novac. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK

LJUBAV: Dobra komunikacija sa svima u vašem okruženju, uključujući i osobu koja vam se dopada. POSAO: Možda ćete doživeti izvesne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete prilike da putujete sa izabranom osobom, ili će vam se dopasti neko ko je iz inostranstva. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Može vas zainteresovati neko s kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Uspešno ćete pokrenuti novi posao, koji podrazumeva rad sa porodicom ili nekretnine. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju, ali vas nijedna neće potpuno osvojiti. POSAO: Zanemarićete poslovne obaveze zbog privatnih poslova. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Bićete zadovoljni zbog pozitivnog razvoja događaja. POSAO: Bićete pohvaljeni zbog odlično obavljenog posla i dobićete priliku da zauzmete lidersku poziciju. ZDRAVLJE: Povrede.

VAGA

LJUBAV: Vi znate kako da izrazite ono što osećate, a da ne budete previše sentimentalni ili patetični. POSAO: Uspeh u vezi s bilo kakvom kreativnom delatnošću i samoizražavanjem. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Vladaće blago pozitivna klima u ljubavnom životu, iako se neće desiti ništa od velikog značaja. POSAO: Poboljšanje, moguće je i da nađete neki novi i bolji posao. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC


LJUBAV: Lako možete naći ljubav kroz komunikaciju. Možda na društvenim mrežama ili negde u prolazu. POSAO: Uspeh u oblasti logistike ili administracije. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Privući ćete pažnju gde god da se pojavite. Mamićete uzdahe i dobiti komplimente. POSAO: Uspeh u radu sa inostranstvom, za strance ili pružanju intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete simpatisati nekoga sa kim radite ili ko vam je čak nadređen. POSAO: Dobar odnos sa autoritetima će vam pomoći da popravite svoju poziciju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Možete se razočarati, ili će doći do odlaganja u vašem ljubavnom životu. POSAO: Nalazite se u periodu povoljnom za pravna pitanja, ali i za finansije. ZDRAVLJE: Dobro.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare