NOVI DETALJI PUCNJAVE U OBRENOVCU: Policija pronašla zapaljen automobil i čaure

Policija i dalje traga za četvoricom mladića koji su juče oko 20.30 sati u Obrenovcu pretukli jednog mladića (27), a onda ispalili nekoliko hitaca iz pištolja u njegovog druga (23).

Inspektori su sinoć prema nezvaničnim informacijama pronašli zapaljeno vozilo za koje se sumnja da su koristili napadači.

– Čuli smo da je napadnut dostavljač hrane. Niko nije smeo da izađe iz stana. Ovo je mali grad. Svi se ovde znamo i niko ne želi neprijatnost. Policija je opkolila Obrenovac – kaže sagovornik blizak istrazi za Telegraf.

Četvorica napadača, podsetimo, sinoć su drvenim palicama polupali automobil „ford fijesta“, zatim pretukli jednog mladića, a onda pucali u njegovog prijatelja.

– Policija je na mestu pronašla četiri čaure koje su ispaljene iz pištolja. Nakon što je mladiću ukazana lekarska pomoć, saslušan je u policiji. Mladić je do detalja ispričao kako je došlo do napada i otkrio identitet napadača. Rekao je da je video da je jedan od mladića u njegovog druga ispalio četiri hica, ali ga nije pogodio – kaže sagovornik blizak istrazi.

Druga pucnjava za manje od 24 sata

Danas oko 17 sati dogodila se još jedna pucnjava u Obrenovcu.

Četvorica maskiranih muškaraca pucala su iz vozila u pokretu na mladića (28). U Obrenovcu je ponovo na snazi akcija „Vihor“ i grad češlja više od 50 policajaca.

– Pripadnici policije brzom akcijom uhapsili su S.Đ. (30) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Osumnjičeni je sa još trojicom muškaraca za kojima policija intenzivno traga učestvovao u izvršenju krivičnog dela kada je danas u Obrenovcu ispaljeno više projektila iz vatrenog oružja u pravcu dvadesetosmogodišnjaka koji tom prilikom nije zadobio povrede – saopštio je MUP.

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Pretpostavlja se da je ovo nastavak incidenta koji se nedavno dogodio u jednoj diskoteci i da su dve pucnjave povezane.

Istragu vode zamenik javnog tužioca OJT u Obrenovcu i zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Policija je pronađene čaure dala na veštačenjekao i automobil koji su napadači polupali.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare