KSENIJA POSLE RASPADA GRUPE IMALA VELIKI PROBLEM: Otac otkrio sa čime se SUOČAVALA pevačica, o ovome je DUGO ćutala!

Ksenija Knežević, nekadašnja članica muzičke grupe ,,Hurricane“ nedavno je napustila trio, te je svaka krenula svojom solo karijerom. Međutim, njen otac Nenad Knežević Knez otkrio je da njegovoj ćerki nije bilo svejedno kada je morala da krene putem solo karijeri.

Naime, Knez ističe da je Ksenija probila lek, ali da se u početku plašila kako će uopšte izaći na binu i zapevati pred publikom.

– Sad je lakše, probila je led, na početku je imala bojazan kako će sama, navikla je da Sanja i Ivana budu pored nje. Na njenom prvom nastupu u Podgorici sam ja bio pored nje da je podržim, kad je izašla na binu izgledala je kao prava diva, bilo je sjajno. Nema razloga da upada u paniku jer je sama na bini, to će brzo doći na svoje mesto i tako je i bilo. Možda ćemo za moj veliki hit „Da l’ si ikad mene volela“ napraviti novu verziju, voleo bih da ona bude sa mnom u toj novoj verziji, a voleo bih da napravimo i neku novu pesmu – ispričao je pevač za Informer.

Podsetimo, Ksenija je nedavno otkrila da je imala velikih problema sa tremom, i da ju je Knez terao da pred nastup pije rakiju. Ona je u razgovoru ispričala da je otac na taj način želeo da je oslobodi treme, dok je ona uvek insistirala da ne pije alkohol da se ne bi zbunila.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare