FIGO DIGAO PORTUGAL NA NOGE Legendarni as direktno prozvao KRIVCA za eliminaciju sa Mundijala! Njegove reči podigle neviđenu buru!

Proslavljeni portugalski fudbaler Luis Figo bez dlake na jeziku govorio je o neuspehu svoje reprezentacije na Mundijalu u Kataru.

Figo smatra da je glavni krivac za eliminaciju Portugala u četvrtfinalu Svetskog prvenstva selektor reprezentacije Fernando Santoš.

Bivši reprezentativac kritikovao je Santoša zbog odluke da Kristijana Ronalda ostavi na klupi.

„Ne možete osvojiti Svetsko prvenstvo sa Ronaldom na klupi. U redu, dobili ste Švajcarsku. Sjajan rezultat. Ali možete li tako na svakoj utakmici? Ne“, kaže Figo i dodaje:

„Ostaviti Ronalda na klupi je velika greška. Krivica za ovaj poraz je na selektoru i njegovom stručnom štabu“, prenosi Kurir.

Zanimljivo, novinari su odmah nakon poraza od Maroka pitali Santoša da li mu je krivo što nije stavio Ronalda u startnu postavu, a on je odgovorio da nije i da se ne kaje zbog toga.

Figove reči podigle su veliku buru u Portugalu. Navijači su inače izuzetno kivni na selektora, kome su želeli da vide leđa i pre početka Svetskog prvenstva. Santoš nije podneo ostavku, ali nema sumnje da se nakon šokantne eliminacije od Maroka iskusnom stručnjaku ozbiljno drma stolica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare