DANAS SU NOMINACIJE ZA ZLATNI GLOBUS 2023: Pogledajte gde i kako možete pratiti ovaj SPEKTAKULARAN filmski događaj 

Ceremonija dodele Zlatnog globusa je verovatno druga najveća dodela nagrada u filmskoj industriji, a ovaj popularni događaj obeležava početak sezone nagrada u pomenutoj industriji.

Kako nagrade Zlatni globus za 2022. godinu nisu bile emitovane na televiziji, predstojeća dodela izaziva veliku medijsku pažnju, a evo šta treba da znate o tome.

Kada će biti objavljeni nominovani za Zlatni globus 2023?

Pre same ceremonije dodele, nominovani za Zlatne globuse biće određeni danas, 12. decembra 2022. Nominacije će otkriti Džordž Lopez i Majan Lopez u emisiji NBC-ja ‘Danas’, sa početkom u 08:35 ET.

Kako možete gledati nominacije za Zlatni globus 2023?

Da biste gledali nominacije, možete se uključiti u emisiju ‘Danas’ na NBC-u. Takođe možete da gledate onlajn tako što ćete uključiti NBC.com i NBC aplikaciju ili na Jutjubu.

Kada će se održati dodela Zlatnih globusa 2023?

Zatim će se prava ceremonija dodele Zlatnih globusa 2023. održati u utorak, 10. januara 2023. godine, sa početkom u 20:00 ET, dok će biti prikazana na NBC takođe.

Predstojeća ceremonija pomerena je za utorak uveče kako bi se izbegli sukobi oko rasporeda sa NFL, nakon odluke sportske organizacije da produži svoju regularnu sezonu do januara.

Domaćin događaja biće komičar i dobitnik Emi nagrade Džerod Karmajkl .

Šta se dogodilo sa dodelom Zlatnog globusa 2022?

Ceremonija dodele Zlatnog globusa našla se pod teškim kritikama prošle godine nakon što su brojne mreže, uključujući NBC i striming behemote kao što su Amazon Studious i Netfliks, odlučile da bojkotuju događaj nakon što su navele nedostatak „crne reprezentacije“ u organizaciji Holivudskog udruženja stranih novinara.

To je značilo da nagrade za 2022. nisu bile emitovane na televiziji, ali je organizacija sada pristala na veliku reformu kako bi se prikazala šira zastupljenost različitosti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare