VEĆI SAM GREŠNIK NEGO VERNIK! Aco Pejović otkrio nepoznate detalje iz života, progovorio o supruzi! Spomenuo i NAŠE FUDBALERE

Aco Pejović gotovo da neće imati dana odmora ni poslednjeg meseca u godini, ali ga to ni najmanje nije omelo na putu ka zdravijem načinu života.

Kako je otkrio, već mesecima je na posebnom programu ishrane uz pomoć kojeg je skinuo čak 10 kilograma, a veliki pravoslavni post dodatno mu pomaže da ostane na pravom putu.

– Bio sam na specijalnom programu van zemlje na klinici koja se bavi detoksom. Skinuo sam deset kilograma, pa sada vodim računa o ishrani. Pored toga, krenuo je veliki post, pa verujem da ću još neko vreme ostati na dobrom putu kada je reč o kilogramima. U poslednje vreme se često setim Dragane Katić koja kaže „Umreću gladna i debela“ – kaže Pejović, i otkriva da je njegova supruga oduševljena promenom.

– Svaka žena voli da joj je muškarac mršaviji. Moja supruga je zadovoljna time kako sada izgledam i hrabri me da ostanem na tom putu. Obožavateljke mi nisu saopštile svoje mišljenje uživo iako mi na društvenim mrežama pišu da sam super – navodi folker, koji priznaje da je zbog profesije kojom se bavi često znao da skrene s puta.

– Vera se čoveku usađuje od malih nogu. Volim da kažem da sam veći grešnik nego vernik. Deda nas je kao klince učio da se molimo, da poštujemo praznike i da živimo život u skladu s pravoslavljem. Budući da svoj život živim u kafani, sasvim sigurno odskačem od uverenja koja su mi usađena u najranijem dobu. Vera je praštanje, davanje, ljubav, poverenje. Na tome se zasniva i ne može da se stavi u tri reči – završava folker izlaganje.

Razočaran sam u naše fudbalere

Kako je veliki ljubitelj fudbala, ne krije da je razočaran u sprske fudbalere koji su među prvima ispali sa Svetskog prvenstva.

– Iako će mnogi da me osude zbog ove izjave, Hrvati su nam pokazali kako se igra za svoju zemlju. Svi znaju da sam rodoljub, Srbin, ali moram da kažem da sam razočaran poslednjih 30 godina koliko nas naši fudbaleri nisu obradovali nijednom većom titulom – kaže Aco, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare