Srčani je bolensik, potrebna mu je terapija – Brinemo za njegovo zdravlje! Porodica uhapšenog Pantića nema informacije o njemu! 

Porodica Dejana Pantića koga je juče, naočigled supruge, Kosovska policija uhapsila na Jarinju, od trenutka hapšenja nema nikakve informacije o njemu i zabrinuta je za njegovo zdravlje

Kako su članovi porodice rekli za Kosovo onlajn, Pantić je težak srčani bolesnik, a pre samo tri meseca u Valjevu mu je ugrađen stent.

– Njemu su potrebni lekovi koje pije nakon ugradnje stenta, kao i terapija za hipertenziju i slabost srca koju mora redovno da uzima. Zabrinuti smo za njegovo zdravlje. Porodica od momenta hapšenja nema nikakve informacije o njemu, ni u kakvom je stanju ni gde se nalazi i nemamo način da mu dostavimo lekove. Lekove nije uspeo da mu dostavi ni advokat koga smo angažovali – navode iz porodice Pantić.

Po njihovim rečima, čak mni advokat nije uspeo da vidi Dejana Pantića, niti da dođe do informacija gde se on nalazi i za šta ga policija tereti, a Pantić nije dobio pravo na poziv nakon hapšenja.

Kako dodaju, jedino što znaju je ono što su čuli u medijima od kosovskog ministra unutrašnjih poslova Dželjala Svečlje, koji je naveo da se pantiću na teret stavlja da je „organizovao napad na prostorije CIK na severu Kosova“.

– Ne znamo ni da li je odveden u Prištinu ili je sproveden u bazu u Leposaviću, ništa ne možemo da saznamo. On nije učestvovao ni u kakvim nemirima – kažu iz porodice, prenosi Informer.

Iz porodice Dejana Pantića naglasili su da su pored svog stresa koji su doživeli zbog hapšenja, dodatno uznemireni zbog toga što ama baš nikakve informacije o njemu nemaju, a posebno zbog toga što ne znaju kako je njegovo zdravstveno stanje, zbog srčanih tegoba koje ima, a od momenta hapšenja je bez terapije.

– Dejan je bio bez mrlje u svojoj karijeri i bez tačke u dosijeu. Očekujemo ga brzo kući i da će ova nepravda ili greška ubrzo da bude ispravljena. Zahvaljujemo svima koji su bili uz nas, ljudima iz Kancelarije za KiM i našim sugrađanima na ogromnoj podršci – poručuju iz porodice.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare