ŠOK! SRPSKI AS U LOŠOJ SITUACIJI! Vlahović na izlaznim vratima Juventusa – On više nije opcija, mora da ode iz kluba!

Posle medijskih napisa da su čelnici najtrofejnijeg italijanskog kluba Juventusa optuženi za prevare i lažiranje finansijskih izveštaja, a potom i podnešenja ostavke kompletne uprave „stare dame“, neizvesno je i šta će biti sa glavnim zvezdama tima, pre svega sa srpskim reprezentativcem Dušanom Vlahovićem.

Ozbiljnost situacije je na zabrinjavajućem nivou, a to potvrđuju i glasine da se Juventus nalazi u novom problemu i da je prinuđen da prodaje najbolje igrače, među kojima je i naravno i Vlahović.

Ovu vest plasirao je vodeći nemački tabloid Bild, koji se osvrnuo na glasine da bi mogao da pređe u Bajern Minhen, koji ga je ranije pratio.

– Bajern je na listi želja kao zamenu za Levandovskog imao i Dušana Vlahovića, ali u prošlosti. U ovom trenutku, on više nije opcija, jer u klubu smatraju da je preskup u odnosu na partije koje pruža ove sezone. Ipak, Vlahović bi mogao da napusti Juventus zbog problema sa kojima se suočava klub – između ostalog piše Bild, prenosi Kurir.

Podsetimo, poslednjih dana kuljaju priče po fudbalskim kuloarima i medijima da bi srpski golgeter mogao da krene putem Premijer lige.

Među zainteresovanima se pominju slavni Mančester junajted, koji traži zamenu za Kristijana Ronalda, kao i Arsenal, koji je zbog povrede na duže ostao bez prve opcije u špicu – Gabrijela Žezusa. I pre prelaska Vlahovića iz Fiorentine u Juventus početkom ove godine, Arsenal se najviše pominjao u vezi sa zvanično najboljim napadačem italijanske Serije A.

Na tržištu nedostaje prirodnih mladih golgetera sa potencijalom da postanu svetska klasa.

Osim Vlahovića takva predviđanja imaju i Jusufa Mukoko iz Borusije Dortmund, kao i Benjamin Šeško, Slovenac sa meteorskim usponom u svetskom fudbalu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare