HTELA SAM DA POGLEDAM UBICE SVOG SINA U OČI! Majka žrtve kavačkog klana progovorila o uhapšenom specijalnom tužiocu iz Crne Gore

Saša Čađenović, specijalni tužilac za organizovani kriminal u Crnoj Gori uhapšen je u petak, jer je u ključnim pred,metima protiv kavačkog klana delovao u korist ove kriminalne grupe.

Jedan od tih predmeta je, kako nezvanično saznajemo, vezan za dvostruko ubistvo u Crnoj Gori, kada su likvidirani Damir Hodžić i Adis Spahić.

Majka Adisa Spahića za Kurir kaže da je ostala u šoku kad je saznala za hapšenje tužioca Čađenovića, jer mu je ona verovala.

– U šoku sam, jer je predmet u vezi sa mojim sinom bio kod njega. Ja sam mu verovala, obećavao mi je da će sve rešiti i da ima dokaze za njegovo ubistvo, ako već jeste ubijen. Pre samo nekoliko dana, 1. decembra, bila sam kod njega, da zamolim da idem u Tursku na suđenje Radoju Živkoviću, samo da ga u oči pogledam – kaže Mirsada Spahić:

– Isto sam ga molila i za suđenje grupi Veljka Belivuka u Beogradu, obećao je i da ću tamo moći da odem, ali se ni to nikada nije desilo. Nisam imala izbora, morala sam da verujem čoveku koji mi je bio jedina nada. Samo sam zahtevala da mi daju neki dokaz da li mi je sin živ ili mrtav. Zaista sada ne znam na koga da računam i kome da se obratim.

Kako nam je objasnila, Čađenović je govorio da zna da Spahić nije kriminalac i da je obećavao da će sve rešiti.

– Verujem da on zna gde su kosti mog sina, jer me je uveravao da je Adis ubijen i da ga niko nije mučio. Garantovao mi je da će ga naći, ali to se nije desilo – priča ogorčena majka, prenosi Kurir.

Na Čađenovića je više puta pažnju skretala i majka Damira Hodžića koja je svako njegovo obećanje i njegovo neispunjenje javno ispričala. Međutim, tek nešto više od dve godine nakon nestanka Hodžića i Spahića, sa „kavčanima“ su počeli da „padaju“ i njihovi jataci u pravosuđu i bezbednosnim službama.

Podsetimo, Hodžić i Spahić su likvidirani u jednoj kući kod Spuža koju je navodno obezbedio Zvicerov rođak Radoje Živković, a za ovo krivično delo se sumnjiče Veljko Belivuk i Marko Miljković, koji su bili ispostava kavačkog klana.

Oni su ikvidirani hicima iz pištolja 14. oktobra 2020, a tela nikada nisu nađena.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare