BIZARNA SMRT U SURČINU Muškarac nađen mrtav ispod parkiranog automobila, sumnja se da ga je života koštalo POGREŠNO PRESEČENO CREVO

Meta A. (45) nastradao je pod za sada neutvrđenim okolnostima 10. decembra u ranim jutarnjim satima u Surčinu, a njegovo telo zatečeno je u Vrtlarskoj ulici, ispod parkiranog automobila „citroen C5“.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije su podigli zadnji deo vozila, nakon čega je Hitna pomoć u 03.25 časova konstantovala smrt čoveka.

Nakon što je policija izašla na teren, utvrđeno je ko je vlasnik i korisnik vozila, koji je izjavio da mu nastradala osoba nije poznata, kao ni okolnosti pod kojima se čovek ispod automobila.

Kako „Blic“ saznaje, prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je nastradali muškarac hteo da krade gorivo i da je greškom presekao crevo od hidraulike umesto od goriva.

– ‘Citroen c5’ ima vazdušne jastuke i kad je presekao crevo, automobil je pao na njega. To je prva verzija ove bizarne nesreće – navodi izvor „Blica“.

Nakon istrage nadležnih organa biće precizno utvrđeni svi detalji i okolnosti smrti muškarca čije je telo preveženo na obdukciju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare