PRVO ĆERTIĆEVO OGLAŠAVANJE POSLE DISKVALIFIKACIJE! Kaskader otkrio ono što je mnoge ZANIMALO, pa se obratio NJOJ

Uroš Ćertić sinoć je diskvalifikovan iz „Zadruge 6“ nakon što je odlučio da samoinicijativno napusti imanje u Šimanovcima, a on se sada prvi put oglasio za javnost nakon napuštanja velelepnog imanja.

Naime, Veliki šef u pismu je obavestio zadrugare i publiku da Ćertić više nije deo rijalitija:

-Zadrugari, ovim putem vas zvanično obaveštavamo da je Uroš Ćertić zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge diskvalifikovan i da će televizija Pink pokrenuti tužbu i od njega potraživati 50.000 eura – pročitala je Dušica Jakovljević.

Ćertić se obratio mnogobrojnim fanovima putem svog Instagram profila prvi put nakon diskvalifikacije, pa objasnio ono što je zanimalo mnoge:

Uroš Ćertić
foto: printscreen

– Hvala svima od srca, ketering gospođama, maksimalno profi obezbeđenju, organizatorima, produkciji, cheef-ovima, toncima, dekoraterima, krupijeima, vozačima i novinarima. Producentima i gospođi MM na ukazanom poverenju. Veliko iskustvo. Ja živim za ljubav, a ljubav moja je napolju i jedva čekam da je vidim na video pozivu jer živi negde blizu grada gde sam ja živeo 18 godina. Sutra ćeš konačno saznati da si ti moja simpatija. Hvala celoj imperiji Pink. PFI-u i Zadruzi 6. Bilo je lepo. Veni vidi vici – napisao je Ćertić u prvom oglašavanju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare