OPŠTI HAOS NA KOSOVU! Srbi dižu blokade širom severa, neće više da trpe teror! 

Srbi na severu Kosova podigli su više blokada najvažnijih puteva u znak protesta zbog sve žešćeg terora šiptarskog ekstremiste Aljbina Kurtija!

Hapšenje bivšeg pripadnika KPS Srbina Dejana Pantića samo je poslednja kap u već prepunoj čaši najstrašnijeg nasilja takozvane lažne države Kosovo koja maltretira i teroriše Srbe samo zato što su Srbi!

– Ljude je više nemoguće kontrolisati, oni reaguju potpuno spontano. Naprosto, Srbi više ne mogu i neće da trpe teror Kurtija – rekao nam je jedan od srpskih političara sa severa Kosova.

Prema njegovim rečima, Srbi nestrpljivo iščekuju šta će u 19 časova u obraćanju naciji reći predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
– Sigurni smo da nas Srbija i naš predsednik neće ostaviti same i da ćemo zajedno uspeti da se suprotstavimo šiptarskom teroru – kaže naš sagovornik.

Podsećamo, na Jarinju je danas uhapšen Srbin, koji je bio integrisani pripadnik Kosovske policije, a Srbi sa severa Kosova okupljaju se i postavljaju barikade.

Od okupljenih se može čuti da je reč o čoveku bez mrlje u karijeri, koji nije učestvovao u ratnim dejstvima na Kosovu, prenosi Informer.rs

Veći broj građana okupljen je na ulazi u izlazu iz Leposavića, kao i u Rudaru i Srbovcu kod Zvečana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare