EMINA JAHOVIĆ ZABORAVLJA SRPSKI JEZIK? Zapela usred intervjua, pa progovorila NA ENGLESKOM, voditelj se ODMAH umešao! (VIDEO)

Pevačica Emina Jahović je izgleda polako počela da zaboravlja srpski jezik, s obzirom na to da već godinama živi u Turskoj, bar ako je sudeći po njenom poslednjem intervjuu pred kamerama.

U pomenutom intervjuu Emina Jahović je između ostalog govorila o teškom životnom periodu, kada su svojevremeno turski mediji pisali loše o njoj.

– Pisali su da sam i sa ovim i sa onim, a ja sam se u tom trenutku bavila samo decom. Mene je to baš pogađalo. Ali sam naučila da sve negativno transformišem u nešto pozitivno i kreatvino – rekla je Emina.

Potom se nadovezala da ne podnosi ogovaranja, i tu je sve pošlo „po zlu“, jer nije mogla da nađe srpski ekvivalent za reč na engleskom.

– Za mene je ogovaranje kriminalno ponašanje, kao i judgments kako da kažem… – zastala je Emina, jer nije mogla da se seti kako da prevede reč „osude“, a voditelj joj je je pritekao u pomoć, na šta se ona nadovezala:

– Kada sudiš o nekome, a ne znaš celu priču. To je veliki greh ako ćemo spiritualno da se izrazimo – zaključila je.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare