DARKO LAZIĆ NOVOJ ŽENI VEĆ PREPISAO NEKRETNINU: Posle TAJNOG VENČANJA pevač odrešio kesu! Luks stan košta PRAVO BOGATSTVO!

Pevač Darko Lazić se oženio izabranicom Katarinom pre dva dana, nakon što je malo pre toga potvrdio da su „oboje razvedeni“, te da nema prepreka njihovoj ljubavi.

Darko i Katarina su se, kako su preneli domaći mediji, venčali u tajnosti, a sudbonosno „da“ izgovorili su u opštini u Novom Sadu, u prisustvu nekoliko ljudi.

– Lazić je do ušiju zaljubljen u Kaću! Sve bi uradio za nju, a odluka da ne žive u mestima u kojima je on dosad živeo iznenadila je njegove bliske ljude. Kupio je stan u Novom Sadu, u kom će uskoro nastaviti zajednički život – ističe izvor Blica na početku.

– Darko je želeo da iznenadi Katarinu, pa je sve pripremao u tajnosti. Odrešio je kesu, pa prepisao nekretninu na nju, što ju je ostavilo bez teksta! Stan ima 110 kvadrata, na odličnoj je lokaciji, a o Beogradu Darko ne razmišlja, tamo će dolaziti samo zbog poslovnih obaveza i zbog ćerkice koju ima sa Anom Sević – dodao je dobro obavešten izvor.

Inače, Darko je nedavno potvrdio da kupuje stan u Vojvodini.

– Cilj mi je da s Kaćom počnem od nule, da sagradimo nešto svoje i mislim da je to, zasad, u Novom Sadu. Niko ne zna da ja već planiram Kaću da iznenadim stanom. To će biti moj poklon za nju. Nisam hteo da živimo u stanu od 50 kvadrata. Ovo što uzimam sad košta celo bogatstvo, imaćemo preko 100 kvadrata – kazao je tada za „Republiku“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare