„BOLESNICE, S*KSUALIZUJEŠ DEČJE IGRAČKE!“ Skandalozno izdanje Teodore Džehverović napravilo HAOS na mrežama: Ovo je DNO DNA (FOTO)

Teodora Džehverović već godinama je poznata po  skandalima, a sada je novim potezom zgrozila javnost, kada je dečje plišane igračke iskoristila za snimanje spota, što je na kraju ličilo na pornografski sadržaj.

Naime, pevačica je otišla predaleko, pa je na intimne delove stavila dečje igračke i time samu sebe stavila na stub srama.

Korisnici društvenih mreža su oštro osudili ovakav pevačicin potez, te je uporedili sa skorašnjim skandalom modne kuće „balensijaga“. Ono što su joj zamerili jeste to što je na intimne delove stavila plišane igračke, a sve upotpunila crvenom bojom, koja inače predstavlja vrlo strastvenu i vatrenu simboliku u intimnim igrarijama.

– Teodora je sada zaista preterala, nije šala kada se dečje igračke koriste u ovako bolesne svrhe. Ne znam gde joj je pamet bila kada je sebi ovakav skandal dopustila. Koja je poenta da ti intimni delovi budu prekriveni plišanim dečjim medvedićima? Sramota, mislim da je sada baš preterala i da se pogubila u silnoj želji da bude drugačija, postala je prosta i degutantna. Ovo je za svaku osudu, sram je bilo. Kakav je ona uzor omladini? – rekao je izvor blizak pevačici, pa dodao da ovako nešto nije očekivao od nje:

– Budući da je poznajem godinama, nikad ne bih pomislio da je spremna na tako nešto samo da bi privukla pažnju. Iskreno, meni je ovo bolesno. Šta ona može da poruči deci, je l’ se u ove svrhe koriste dečje igračke. Zaista sam zgrožen.

Na društvenim mrežama pljuštali su samo negativni komentari, a Džehverovićka očigledno ne mari za njih.

– Koliko se trudim da zaboravim da je ova tražila 500 evra za čestitku! Ovo je dno dna! Prestani da s*ksualizuješ dečje igračke! Devojka je pukla skroz! Bolesnice, imaš li ti neko dete u svom okruženju, kakav mu primer daješ – da bude starleta ko ti? – samo su neki od komentara.

Inače, reklama pomenute modne kuće „balensijaga“ naišla je na negativane komentare zbog toga što su u njoj deca s igračkama koje su u sado-mazo odeći. Međutim, iako je bila upućena u taj skandal, Teodora nije naučila iz njihovog primera, nego je uradila sličnu stvar, pa je na skanadalozan način pokrila genitalije plišanim igračkama.

Na pomenutom snimanju spota, Džehva je posle skandaloznog stajlinga obukla drugu kombinaciju, a u pitanju je crveni latekst kostim, a na intimnim regijama imala je oblik srca.

Podsetimo, Teodora je karijeru započela u muzičkom takmičenju, a ekspanziju je doživela u rijalitiju „Zadruga“, tokom kog je uplovila u vezu sAnđelom Rankovićem, a ostala je upamćena i po tome što su je dovodili u vezu Ćazimom Osmanijem. Međutim, Teodora je kasnije raskinula s Rankovićem, te se upustila u muzičke vode, gde je izgradila ime, ali su se za nju uvek vezali razni skandali.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare