ZORANA PAVIĆ OBORILA DETE NA ULICI: Pevačica posle udesa uradila OVO, pa sama otišla u policiju

Pevačica Zorana Pavić pre nekoliko dana imala je saobraćajnu nezgodu kada je automobilom van pešačkog prelaza oborila dete koje je prelazilo ulicu sa bratom.

Pevačica Zorana je ceo slučaj odmah prijavila policiji. Sada se oglasila objasnivši kako je došlo do saobraćajne nezgode.

– Pre nekoliko dana kada sam kretala u Veliku Planu na predstavu dete je istrčalo van pešačkog prelaza i naletelo na moje vozilo. Odmah sam izašla iz automobila, zagrlila i poljubila dete koje je bilo sa svojim rođenim bratom i pitala da li negde treba da ih povezem. Dete je, što je najvažnije u čitavoj priči, nije zadobilo nikakvu povredu, tako da je svako nastavio svojim putem. Sutradan sam otišla i sve ovo isto ispričala u policiju, što može da se proveri. U policiji je i snimak na kojem se vidi kako dete istrčava ispred mog automobila, kao i trenutak kada ja izlazim iz kola, ljubim ga i pitam ga da li je dobro i da li treba da ga vodim kod lekara. I ko god bude objavio bilo šta što nije istina, tužiću ga – rekla je Zorana za Informer.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare