PRIZNAO UBISTVO! Bojan ostaje u pritvoru zbog likvidacije Dražena u Ugrinovcima

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sud je odredio do 30 dana pritvor Bojanu T. (23), koji se osumnjiči da je u Ugrinovcima 7. decembra, oko 14.30 časova, nakon kraće rasprave hicima iz pištolja usmrtio Dražena D.

Pritvor mu je određen da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne zatvora za krivična dela za koja se tereti, potvrđeno je u tom tužilaštvu, prenosi Kurir.

Osumnjičeni je na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela i detaljno izneo svoju odbranu.

Naredbom o sprovođenju istrage Bojanu T. se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo na svirep i podmukao način i nedozvoljeno proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je Bojan T, nakon kraće rasprave sa oštećenim Draženom D. koji je stajao na kolovozu pored automobila marke “BMW X6”, iz neposredne blizine, ispalio više projektila u pravcu glave i tela oštećenog. Dražen D. je usled nanetih povreda preminuo, dok se Bojan T. automobilom marke „škoda oktavia“ udaljio sa lica mesta. Nedugo zatim pozvao je policiju i saopštio šta je učinio, nakon čega je uhapšen u Dobanovicima.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare