NISAM HTELA DA OSRAMOTIM KRALJEVSKU PORODICU: Megan Markl otkrila čega se sve ODREKLA da bi bila PRIHVAĆENA, pa progovorila o PEHU

Megan Markl je u novom Netflix dokumentarcuotkrila uticaj koji je vreme koje je provela kao stariji član kraljevske porodice imalo na njen modni izbor.

Prve tri epizode ​​dugoočekivanog šestodelnog dokumentarnog serijala vojvode i vojvotkinje od Saseksa, „Hari i Megan“, izašle su na Netfliksu u četvrtak i gledaoci već dobijaju veliki uvid u to kako je pridruživanje kraljevskoj porodici uticalo na Meganin život. Jedna promena je način na koji je Megan gledala na svoju garderobu i stil, i kako će to izgledati u javnosti i štampi, kaže ona u dokumentarcu.

Govoreći o njihovoj prvoj kraljevskoj šetnji 2017. godine, ubrzo nakon što su objavili veridbu, Hari (38) je otkrio da je bio od velike pomoći kada je garderoba za Megan (41) bila u pitanju, koja nikada nije ni čula za šetnju, a još manje je znala kako treba da izgleda haljina za jednu.

– Mogao sam da joj pričam onoliko koliko sam znao iz sopstvenog iskustva i onoga što sam video, ali kada je stil u pitanju, to baš nisam znao – kaže Hari u trećoj epizodi.

– Šta je žena trebalo da uradi, kako je trebalo da se oblači i sve to…

– Ne, vi biste bili tamo spremni sa makazama kao: „Momci, budite spremni. Imamo pet minuta“ – prisetila se Megan.

– A ja sam pomislila: „Da li da nosim ove minđuše? Da li su od britanskog dizajnera? Upravo sam ih naručila onlajn. Da li je ovo dobro? Čekaj, etiketa je još tu. Odsecite je.

– A onda se rajsferšlus pokida. Cela stvar je bila smešna – dodaje Hari.

Megan je otkrila da je morala da zakači rajsferšlus sigurnosnom iglom u poslednjem trenutku pre nego što su krenuli da se sastanu sa svima za svoj prvi angažman u Notingemu.

Ali to nije bila jedina promena u vojvotkinjinoj garderobi

Kasnije u dokumentarcu, ona objašnjava zašto je favorizovala neutralnije tonove kada se prvi put pridružila kraljevskoj porodici, i da je to bila svesna odluka.

– Većinu vremena kada sam bila u Velikoj Britaniji, retko sam nosila boju. I to je bilo namerno. Koliko ja razumem, nikada ne možete da nosite istu boju kao Njeno Veličanstvo, ako postoji grupni događaj. Ali takođe ne možete da nosite istu boju kao neki od drugih, starijih članova porodice. Pa sam pomislila: „Koja je to boja koju verovatno nikada neće nositi? Krem? Bež? Belu?“

Megan dalje objašnjava da je odluka doneta i kako ne bi izazvala pometnju na javnim događajima, već samo da bi se „uklopila“.

– Nosila sam mnogo prigušenih tonova, ali to je bilo i da bih se jednostavno uklopila – objašnjava ona.

– Ne pokušavam da se izdvojim ovde. Ne postoji opcija da se pridružim ovoj porodici i da pokušavam da ne učinim sve što mogu da se uklopim. Ne želim da osramotim porodicu.

Dokumentarac kasnije prikazuje jedan od Harijevih i Meghanovih prvih događaja na crvenom tepihu nakon njihove odluke da se „povuku“ kao stariji članovi kraljevske porodice, gde je Megan oštro odabrala da nosi jarko crvenu haljinu i označila novi pravac za njen post-kraljevski garderoba.

Međutim, princ Hari razjašnjava da je od nekoliko takozvanih kraljevskih „protokola“ za koje je Megan optužena da je prekršila tokom svog rada kao kraljevska, većinu njih „potpuno izmislila“ štampa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare