APEL ASTROLOGA ZA DANE PUNOG MESECA! Evo šta je savetovao vozačima i pešacima do kraja ove nedelje!

Na mogućnost povećanog broj saobraćajnih nesreća upozorio je samo dan ranije i astrolog Velimir Remić.

On je u prilogu na svom jutjub kanalu od pre dva dana govorio o punom Mesecu u Blizancima 8. decembra i mogućim problemima koji mogu da sde jave tih dana. Astrolog je upozorio da 8. decembra (opozicija Meseca i Sunca) treba biti posebno oprezan u saobraćaju, ali i nekoliko posle ovog datuma.

On naime ne preporučuje putovanja i poseban oprez za one koji moraju na put jer će kaoko je slikovito rekao u danima oko ovog potpunog punog Meseca, Hitna pomoć, vatrogasci i službe spasavanja imati pune ruke posla širom sveta.

Astrolog je apelovao da svi otvore četvoro očiju u saobraćaju, paze se onih koji divljau na putevima, čuvaju na prelazima, ako su pešakci „nemojte biti mentalno odsutni, budite koncentrisani“ poručio je Remić, prenosi Kurir 8 dodao:

„Mnogo problema može biti na putevima zbog dezorjentisanih vozača, zbog onih koji su možda pospani, umorni. Još ako su uslovi na putu loši, klizavi kolovozi, slaba vidljivost, magla može praviti probleme. Nemojte gurati slušalice u uši narednih dana kada idete putem ili na pešačkom prelazu. I inače ne preporučujem jer nećete moći da čujete da li vam neko svira, nećete možda da čujete vozača koji vam svira jer ne može da se nedaj bože zaustavi.

Zbog tih propusta mnogi sebe mogu dovesti u opasnost u danima pre i posle punog meseca, a očekuje se i povećan broj saobraćajnih nesreća“.

On je apelovao da omladina i svi učesnici u saobraćaju ne divljaju na motorima i za volanom, posebno zbog loših vremenskih uslova na putevima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare